Ik heb problemen met mijn koopwoning | Interpolis Juridisch Advies

Problemen met uw koopwoning

 

Altijd juridisch advies bij uw situatie

Bekijk of uw situatie hieronder voorkomt en wij geven u direct advies. U kunt zonder rechtsbijstandsverzekering van Interpolis gebruik maken van deze vorm van juridisch hulp. Interpolis helpt u on demand in alle juridische stappen, u bepaalt, wij onderhandelen.
Mijn gekochte woning heeft een gebrek | Interpolis Juridisch Advies

Mijn huis heeft een gebrek

U hebt een bestaande woning gekocht met een gebrek. Als koper van de bestaande woning gaat u akkoord met alle zichtbare en onzichtbare gebreken. Lees hier wanneer de verkoper aansprakelijk is.
Ik wil van de gekochte woning afzien | Interpolis Juridisch Advies

Ik wil van de koop af

U hebt een huis gekocht, maar u wilt van de koop af. U vindt het huis bijvoorbeeld toch te duur of krijgt de huidige woning niet verkocht. Kom te weten hoe u kunt afzien van de koop.
Verkoper wil van de koop afzien | Interpolis Juridisch Advies

De verkoper wil van de koop af

U hebt een droomwoning gevonden en uw bod is geaccepteerd door de verkoper. U wordt door de verkopende makelaar gebeld. Hij vertelt u dat de verkoper zich heeft bedacht.

Volledige rechtshulp bij een conflict

Wij zijn er voor iedereen, dus helpen u volledig bij uw juridisch probleem. Het is mogelijk om uw zaak bij de rechtbank of geschillencommissie volledig over te dragen aan onze ervaren juristen. Wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende intake.

Gratis intakegesprek

Twijfelt u of juridisch advies kan bijdragen aan uw situatie? Laat het ons weten. Wij nemen binnen 1 werkdag contact op. U krijgt dan een gratis gesprek. En betaalt alleen als u instemt uw conflict door ons te laten verhelpen.

Neem contact op voor een gratis intake | Interpolis Juridisch Advies

Samen werken aan een oplossing

U kunt al veel zelf doen zoals, contracten, brieven, e-mails en andere documenten te verzamelen die met uw situatie te maken hebben. Om u op weg te helpen hebben wij voorbeeldbrieven voor veelvoorkomende juridische conflicten.

Persoonlijk juridisch advies | Interpolis Juridisch Advies

Ga in de toekomst voor zekerheid

Met de Interpolis Rechtsbijstandverzekering verzekert u zich van rechtshulp. De kosten van de juristen van Stichting Achmea Rechtsbijstand worden volledig vergoed. U wordt geholpen door 1 van onze juristen met de best passende expertise én ervaring.

Onderhandelen door een jurist | Interpolis Juridisch Advies

Direct contact

 

Bellen

U kunt ons bellen voor hulp of vragen.

E-mail

Stuur ons een e-mail via info@legalguard.nl.

Post

LegalGuard
Postbus 9150
7300 HZ Apeldoorn