Altijd juridisch advies bij uw situatie met Interpolis Rechtshulp

Bekijk of uw situatie hieronder voorkomt en wij geven u direct advies. U kan zonder rechtsbijstandsverzekering van Interpolis gebruik maken van on demand juridisch hulp. Interpolis Rechtshulp helpt u in alle juridische stappen, u bepaalt, wij onderhandelen. Voor Interpolis Rechtshulp werken we samen met LegalGuard.
Mijn gekochte woning heeft een gebrek | Interpolis Juridisch Advies

Mijn huis heeft een gebrek

U hebt een bestaande woning gekocht met een gebrek. Als koper van de bestaande woning gaat u akkoord met alle zichtbare en onzichtbare gebreken. Lees hier wanneer de verkoper aansprakelijk is.
Ik wil van de gekochte woning afzien | Interpolis Juridisch Advies

Ik wil van de koop af

U hebt een huis gekocht, maar u wilt van de koop af. U vindt het huis bijvoorbeeld toch te duur of krijgt de huidige woning niet verkocht. Kom te weten hoe u kunt afzien van de koop.
Verkoper wil van de koop afzien | Interpolis Juridisch Advies

De verkoper wil van de koop af

U hebt een droomwoning gevonden en uw bod is geaccepteerd door de verkoper. U wordt door de verkopende makelaar gebeld. Hij vertelt u dat de verkoper zich heeft bedacht.

Volledige rechtshulp bij een conflict

Wij zijn er voor iedereen, dus helpen je volledig bij jouw juridisch probleem. Het is mogelijk om jouw zaak bij de rechtbank of geschillencommissie volledig over te dragen aan onze ervaren juristen. Wil je meer informatie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende intake.

Gratis intakegesprek

Tijdens het gesprek krijg je direct advies over de oplossing die het beste bij jouw situatie past. Je betaalt niets voor dit gesprek.

Neem contact op voor een gratis intake | Interpolis Juridisch Advies

Samen werken aan een oplossing

Je kunt al veel zelf doen zoals, contracten, brieven, e-mails en andere documenten verzamelen die met jouw situatie te maken hebben. Om je op weg te helpen hebben wij voorbeeldbrieven voor veelvoorkomende juridische conflicten.

Persoonlijk juridisch advies | Interpolis Juridisch Advies

Liever een verzekering?

Interpolis Rechtshulp is een betaalde dienst voor eenmalig rechtshulp. Je kunt ook een verzekering afsluiten bij Interpolis. Met de Interpolis Rechtsbijstandverzekering verzeker je jezelf dan voor rechtsbijstand in de toekomst.

Onderhandelen door een jurist | Interpolis Juridisch Advies

Direct contact

Bel ons
Wij helpen je graag.
Je kunt ons bellen voor hulp of vragen. 
Intakeformulier
Voor een gratis intakegesprek.
Een jurist belt je terug om je vrijblijvend te adviseren over de oplossing die het beste bij jouw situatie past.
Stuur ons een e-mail
Wij helpen je graag.
Stuur ons een e-mail. Voor Interpolis Rechtshulp werken we samen met LegalGuard.