Koppelbare rookmelder

De innovatieve Thermoptek technologie is de nieuwste combinatie van een optische rookmelder en thermische detectie zoals bij een hittemelder. De melder is daardoor geschikt voor het detecteren van langzaam smeulend vuur, maar door de constante temperatuurcontrole signaleert de melder ook een uitslaande brand veel sneller. 

 
 • Gratis verzending
 • 14 dagen bedenktijd
 • We acceptereniDealMastercardVisa

Productinformatie

Koppel de rookmelder
Koppel de rookmelder

De WST 630 is een draadloos koppelbare optische rookmelder van FireAngel. Door de melders draadloos te koppelen zullen bij een alarm van één van de melders alle gekoppelde melders alarm geven. Een snelle waarschuwing van een brand in huis is hiermee gegarandeerd. Het met elkaar koppelen van de melders is erg eenvoudig.
Thermoptek technologie
Thermoptek technologie

Door de Thermoptek technologie wordt niet alleen naar de hoeveelheid rook gekeken maar ook naar de gemeten warmte. Hierdoor wordt met name een uitslaande brand door de WST 630T sneller gedetecteerd dan door een gewone rookmelder. Belangrijk, want bij brand telt iedere seconde. De grote testknop wordt behalve voor de wekelijkse test ook gebruikt om het alarm af te stellen. Door het indrukken stopt het alarm signaal op alle melders, alleen de melder die daadwerkelijk een brand heeft gedetecteerd blijft alarm geven. 
Levensduur accu

Levensduur accu

Deze rookmelder hoef je niet aan te sluiten op het lichtnet. De 3v Lithium accu die in de melder is ingebouwd heeft maar liefst een levensduur van 10 jaar. Een veilig en betrouwbaar gevoel zonder dat je er omkijken naar hebt.

Als de accu bijna leeg is, geeft hij tot 30 dagen lang een signaal. Genoeg tijd om hem te vervangen dus.

Installatie
Installatie
 • Voor gebruik in bijna alle leefruimtes in huis.

 • Bij voorkeur in een ruimte tussen de slaapkamers en een verbrandingstoestel in.

 • Niet te gebruiken in keuken en badkamer, en in stoffige ruimtes zoals garages, zolder en kelder.
Productspecificaties

Productspecificaties

 Technologie  Thermoptek Optische sensor
 Alarm geluidsniveau  85dB op 1 meter
 Temperatuur (in bedrijf)  +4ºC tot +38ºC
 Certificering  EN 14604:2005 gecertificeerd door LPCB. Onafhankelijk getest RF Standaard. ETSI EN 300 220-2 V2.3.2 (2010-02) door TRaC
 Certificaat nummers  LPCB: 651d/12 CPD: 0832-CPD-1926
 Afmeting  132 x 40.5 mm
 Frequentie  868 MHz
 Maximaal aantal melders netwerk  50 stuks
 Compatibiliteit  Te combineren met alle FireAngel Wi-Safe 2 producten
 Bereik Minimaal 35 meter (meer dan 200 meter op open veld)

Algemene informatie

Verzend- en retourinformatie

Verzend- en retourinformatie

Verzending
Interpolis ThuisWacht® wordt gratis en binnen 2 werkdagen naar je verzonden.

Wettelijke bedenktijd
Bij aankoop van het product heb je het recht om het contract te annuleren, zonder dat je aan hoeft te geven waarom. Dit heet herroepingsrecht. De wettelijke herroepingstermijn loopt af 14 dagen na de dag waarop je het ThuisWacht product ontvangt.

Hoe kun je het contract annuleren?
Stuur dan binnen de bovengenoemde termijn:

 • een ingevuld modelformulier voor herroeping, of;
 • een e-mail naar preventiedesk@interpolis.nl. Vergeet niet je naam, adres, ordernummer, wat je hebt besteld en op welke datum te vermelden. 
Daarna geven we je een retouradres. Je moet het product terugsturen in de originele verpakking, binnen 14 dagen na je herroepingsbericht. 

Wij betalen je het betaalde bedrag terug zodra we het product hebben ontvangen of wanneer je hebt aangetoond dat je de producten terugstuurde.

Gebruik van de producten tijdens de bedenktijd
Tijdens de bedenktijd moet je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Je mag het product slechts uitpakken of gebruiken als dit nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat je het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals je dat in een winkel zou mogen doen. Gaat je gebruik van de goederen verder dan dit? Dan ben je aansprakelijk voor de waardevermindering als gevolg van dit gebruik.

Garantie

Garantie

Je hebt 2 jaar garantie op de producten vanaf het moment dat de producten aan je zijn geleverd. Met uitzondering van de rookmelder en de CO-melder, daarvoor is de garantietermijn 5 jaar. Tijdens deze periode herstellen of vervangen wij een product dat niet functioneert als gevolg van een materiaal- of fabricagefout. Je hoeft hier niet voor te betalen. Wij bepalen of een kapot product of een onderdeel ervan, wordt hersteld of vervangen.

Uitgesloten van garantie zijn:

1. Batterijen.
2. Defecten of storingen veroorzaakt door normale slijtage van onderdelen.
3. Defecten of storingen veroorzaakt door onjuist gebruik.
4. Als het defect of de storing het gevolg is van:

 • Door jou of door derden toegebrachte schade of wijziging aan de producten.
 • Kortsluiting, brand- of rookschade, waterschade, blikseminslag.
 • Door jezelf, omdat je je niet aan de bedieningsvoorschriften hebt gehouden.
 • Doorgeslagen elektriciteitszekeringen, tenzij deze zijn veroorzaakt door de producten.

De garantie vervalt als je defecten niet binnen 4 weken na ontdekking bij ons meldt. De garantie vervalt ook als je de producten door een derde laat repareren of controleren.

Als wij schade herstellen die achteraf gezien niet onder de garantie viel, brengen wij de kosten hiervoor volledig bij je in rekening.