Sleutelhanger

Met de sleutelhanger bedien je ThuisWacht draadloos. Ook voor je gezinsleden, zodat je weet dat zij weer veilig thuis zijn.
  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • We acceptereniDealMastercardVisa

Productinformatie

Speciale sleutelhanger

Speciale sleutelhanger (badge)
De sleutelhanger geef je bijvoorbeeld aan je gezinsleden. Je kunt instellen dat je een melding ontvangt op je mobiele telefoon als een van je gezinsleden, die in bezit is van een sleutelhanger, het huis betreedt of verlaat.

Je kunt het alarm ook automatisch uit laten schakelen wanneer iemand met de sleutelhanger binnen het bereik van het huisbeveiligingssysteem komt. Hierdoor is er minder kans dat het alarm per ongeluk afgaat. Je gezinsleden kunnen ook zelf het alarm in- en uitschakelen wanneer zij weggaan of thuiskomen.

De sleutelhangers maken draadloos verbinding met je slimme camera, nadat je ze aan elkaar hebt gekoppeld. De sleutelhangers werken ieder op een knoopcel batterij (CR2032).

Algemene informatie

Verzend- en retourinformatie

Verzend- en retourinformatie

Verzending
Interpolis ThuisWacht® wordt gratis en binnen 2 werkdagen naar je verzonden.

Wettelijke bedenktijd
Bij aankoop van het product heb je het recht om het contract te annuleren, zonder dat je aan hoeft te geven waarom. Dit heet herroepingsrecht. De wettelijke herroepingstermijn loopt af 14 dagen na de dag waarop je het ThuisWacht product ontvangt.

Hoe kun je het contract annuleren?
Stuur dan binnen de bovengenoemde termijn:

  • een ingevuld modelformulier voor herroeping, of;
  • een e-mail naar preventiedesk@interpolis.nl. Vergeet niet je naam, adres, ordernummer, wat je hebt besteld en op welke datum te vermelden. 
Daarna geven we je een retouradres. Je moet het product terugsturen in de originele verpakking, binnen 14 dagen na je herroepingsbericht. 

Wij betalen je het betaalde bedrag terug zodra we het product hebben ontvangen of wanneer je hebt aangetoond dat je de producten terugstuurde.

Gebruik van de producten tijdens de bedenktijd
Tijdens de bedenktijd moet je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Je mag het product slechts uitpakken of gebruiken als dit nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat je het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals je dat in een winkel zou mogen doen. Gaat je gebruik van de goederen verder dan dit? Dan ben je aansprakelijk voor de waardevermindering als gevolg van dit gebruik.

Garantie

Garantie

Je hebt 2 jaar garantie op de producten vanaf het moment dat de producten aan je zijn geleverd. Tijdens deze periode herstellen of vervangen wij een product dat niet functioneert als gevolg van een materiaal- of fabricagefout. Je hoeft hier niet voor te betalen. Wij bepalen of een kapot product of een onderdeel ervan, wordt hersteld of vervangen.

Uitgesloten van garantie zijn:

1. Batterijen.
2. Defecten of storingen veroorzaakt door normale slijtage van onderdelen.
3. Defecten of storingen veroorzaakt door onjuist gebruik.
4. Als het defect of de storing het gevolg is van:

  • Door jou of door derden toegebrachte schade of wijziging aan de producten.
  • Kortsluiting, brand- of rookschade, waterschade, blikseminslag.
  • Door jezelf, omdat je je niet aan de bedieningsvoorschriften hebt gehouden.
  • Doorgeslagen elektriciteitszekeringen, tenzij deze zijn veroorzaakt door de producten.

De garantie vervalt als je defecten niet binnen 4 weken na ontdekking bij ons meldt. De garantie vervalt ook als je de producten door een derde laat repareren of controleren.

Als wij schade herstellen die achteraf gezien niet onder de garantie viel, brengen wij de kosten hiervoor volledig bij je in rekening.