Direct Ingaande Lijfrenteverzekering

Uw lijfrentekapitaal periodiek laten uitkeren

  • zeker van een gegarandeerd inkomen
  • u kiest zelf de uitkeringsperiode
  • ook levenslange uitkeringen zijn mogelijk

Uw partner ook verzekerd

Na uw overlijden ontvangt uw partner een uitkering. Overlijdt uw partner voordat het ingelegde bedrag is uitgekeerd? Dit kunt u verzekeren met de Contraverzekering.

Gegarandeerd inkomen

Bij de start van de verzekering kiest u hoe hoog de uitkeringen zijn en hoe lang u die krijgt.

Kies zelf de uitkeringsperiode

Ook levenslange uitkeringen zijn mogelijk.

Wat is wel en niet verzekerd?

Wel verzekerd
Niet verzekerd

Aanvullend te verzekeren

Contraverzekering
Zekerheid over uw lijfrentekapitaal
Een Direct Ingaande Lijfrenteverzekering stopt als u overlijdt. Is uw partner meeverzekerd? Dan stopt de verzekering als na u, ook uw partner overlijdt. Het is mogelijk dat de totale uitkeringen tot dat moment lager zijn dan de storting bij start van de Direct Ingaande Lijfrenteverzekering. U ontving dus minder dan u inlegde. U kunt dit voorkomen met een Contraverzekering.

Aanvullend verzekerd
De Contraverzekering is een aanvullende verzekering die u afsluit bij uw Interpolis Direct Ingaande Lijfrenteverzekering. Zo beschermt u uw lijfrentekapitaal. Daarbij kunt u uw partner bovendien eenvoudig meeverzekeren.
Informatiedocument van de Direct ingaande lijfrenteverzekering
U vindt de belangrijkste informatie in 1 handig overzicht in het informatiedocument van de Direct ingaande lijfrenteverzekering
Uw kapitaal verzekeren
Een Direct Ingaande Lijfrenteverzekering stopt als u overlijdt. Is uw partner meeverzekerd? Dan stopt de verzekering als na u, ook uw partner overlijdt. Het is mogelijk dat de totale uitkeringen tot dat moment lager zijn dan de storting bij start van de Direct Ingaande Lijfrenteverzekering. U ontving dus minder dan u inlegde. U kunt dit voorkomen met een Contraverzekering. Deze sluit u af als u de Direct Ingaande Lijfrente afsluit.