inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearfacebookflaghashtaglinkedininline/loginlogo_labinline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchaanmeldeninline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubetagtwitterwhatsapp
Uw lijfrentekapitaal periodiek laten uitkeren

Interpolis

Direct Ingaande Lijfrenteverzekering

Uw lijfrentekapitaal periodiek laten uitkeren.
  Particuliere verzekeringen van Interpolis zijn exclusief verkrijgbaar via de Rabobank.

  Samenwerking Interpolis en Rabobank

  Interpolis biedt verzekeringen en preventiediensten aan en helpt bij het oplossen van schade. Rabobank is onze partner. Verzekeringen van Interpolis sluit u af via de Rabobank. Ook geeft de Rabobank u advies over risico’s en verzekeren.

  Lees meer over de voordelen van onze samenwerking
  Pinpas en Euro teken
  Gegarandeerd inkomen

  U bent verzekerd van een inkomen.
  Kalender
  Kies zelf de uitkeringsperiode

  Ook levenslange uitkeringen zijn mogelijk.
  3 mensen die een gezin vormen
  Uw partner ook verzekerd

  Na uw overlijden ontvangt uw partner een uitkering. Overlijdt uw partner voordat het ingelegde bedrag is uitgekeerd? Dit kunt u verzekeren met de Contraverzekering.

  Aanvulling op uw inkomen

  Hebt u een kapitaal opgebouwd in een lijfrente- of pensioenverzekering en dit bedrag komt vrij? Dan kunt u dat bedrag gebruiken voor de aankoop van periodieke uitkeringen als aanvulling op uw inkomen. Dit kan met onze Direct Ingaande Lijfrenteverzekering.

  • Uw opgebouwde lijfrentekapitaal periodiek uit laten keren.
  • Uitkeringen per maand, per kwartaal, per half jaar of per jaar. Over de uitkeringen betaalt u premies en belastingen.
  • Levenslange uitkering of tot een bepaalde datum.
  • Mogelijkheid om uw partner mee te verzekeren. Na uw overlijden ontvangt uw partner de uitkeringen.
  • Overlijdt uw partner voordat het ingelegde bedrag is uitgekeerd? Dit kunt u verzekeren met de Contraverzekering. Een begunstigde krijgt dan het verschil uitgekeerd.


  Wat is wel en niet verzekerd? Maak een afspraak op rabobank.nl
  Lijfrente
  Uw kapitaal verzekeren

  Een Direct Ingaande Lijfrenteverzekering stopt als u overlijdt. Is uw partner meeverzekerd? Dan stopt de verzekering als na u, ook uw partner overlijdt. Het is mogelijk dat de totale uitkeringen tot dat moment lager zijn dan de storting bij start van de Direct Ingaande Lijfrenteverzekering. U ontving dus minder dan u inlegde. U kunt dit voorkomen met een Contraverzekering. Deze sluit u af als u de Direct Ingaande Lijfrente afsluit.

  Meer details, voorwaarden en dekkingen op rabobank.nl