inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube
Uw lijfrentekapitaal periodiek laten uitkeren

Interpolis

Direct Ingaande Lijfrenteverzekering

Uw lijfrentekapitaal periodiek laten uitkeren.
  Particuliere verzekeringen van Interpolis zijn exclusief verkrijgbaar via de Rabobank.

  Samenwerking Interpolis en Rabobank

  Interpolis biedt verzekeringen aan. Rabobank is onze partner. De Interpolis Overlijdensrisicoverzekering sluit u af via de Rabobank. Ook geeft de Rabobank advies.

  Lees meer over advies van de Rabobank

  Pinpas en Euro teken
  Gegarandeerd inkomen

  U bent verzekerd van een inkomen.
  Kalender
  Kies zelf de uitkeringsperiode

  Ook levenslange uitkeringen zijn mogelijk.
  3 mensen die een gezin vormen
  Uw partner ook verzekerd

  Na uw overlijden ontvangt uw partner een uitkering. Overlijdt uw partner voordat het ingelegde bedrag is uitgekeerd? Dit kunt u verzekeren met de Contraverzekering.

  Wat is wel en niet verzekerd?

  Met de Direct Ingaande Lijfrenteverzekering keert u uw opgebouwde lijfrentekapitaal periodiek uit.
  Wél verzekerd
  Niet verzekerd
  U vindt de belangrijkste informatie over deze verzekering in 1 handig overzicht in deze verzekeringskaart. Verzekeringskaart
  Lijfrente
  Uw kapitaal verzekeren

  Een Direct Ingaande Lijfrenteverzekering stopt als u overlijdt. Is uw partner meeverzekerd? Dan stopt de verzekering als na u, ook uw partner overlijdt. Het is mogelijk dat de totale uitkeringen tot dat moment lager zijn dan de storting bij start van de Direct Ingaande Lijfrenteverzekering. U ontving dus minder dan u inlegde. U kunt dit voorkomen met een Contraverzekering. Deze sluit u af als u de Direct Ingaande Lijfrente afsluit.

  Meer details, voorwaarden en dekkingen op rabobank.nl