Reisverzekering zakenreizen

  Zakenreizen

  Het kan zijn dat u regelmatig voor zaken op reis moet. Bijvoorbeeld om een internationale meeting, congres of beurs bij te wonen. Ook aan dit soort reizen zitten risico’s. De laptop die u meeneemt voor werk wordt gestolen. Of u moet ter plekke naar het ziekenhuis omdat u een virus op hebt gelopen.  

  Goed voorbereid op zakenreis

  • Zoek voordat u op reis gaat belangrijke informatie op. Bijvoorbeeld over vaccinaties en over de veiligheid in het land waar u naartoe gaat. 
  • Wees voorzichtig met onbeveiligde openbare netwerken en online bankieren. 
  • Laat uw spullen, bijvoorbeeld uw laptop, telefoon of koffer niet onbeheerd achter of leg ze in een kluis.
  • Geef geen informatie over uw reis en afspraken aan vreemden. 

  Reisverzekering met de dekking zakenreizen

  Wilt u goed verzekerd op zakenreis? Zodat u eventuele schade niet zelf hoeft te betalen? Sluit dan de Interpolis Doorlopende- of Kortlopende Reisverzekering met de aanvullende dekking zakenreizen af. Met deze dekking bent u verzekerd voor bijvoorbeeld de kosten om terug te reizen en noodzakelijke telefoonkosten als u ziek wordt tijdens de reis. 

  U kunt uw bagage aanvullend op de reisverzekering verzekeren, net als geneeskundige kosten in het buitenland. 

  Een reisverzekering vergelijken en afsluiten

  Hebt u nog geen reis- of annuleringsverzekering? Vergelijk onze reisverzekeringen op rabobank.nl. 

  Vrijwilligerswerk

  Vrijwilligerswerk in binnen- en buitenland is standaard verzekerd op de Interpolis Doorlopende Reisverzekering. Gaat u studeren of stage lopen in het buitenland? Informeer dan bij uw Rabobank of u de aanvullende dekking zakenreizen nodig hebt. 

  Gaat u dagelijks naar het buitenland?

  Gaat u dagelijks naar het buitenland voor school of voor werk? Bijvoorbeeld naar België of Duitsland? Dan is dit niet verzekerd op de reisverzekering. Ook niet als u de aanvullende dekking zakenreizen afsluit. 

  Schade melden

  Wilt u kosten op uw reisverzekering declareren? Schade melden kan telefonisch of online via Mijn Interpolis. Doe dit zo snel mogelijk. In noodgevallen neemt u contact op met de Interpolis Alarmcentrale.