inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Reisverzekering zakenreizen

  Wij vernieuwden onze Alles in één PolisWilt u de verzekeringen zien die voor u gelden? Maak hieronder een keuze.

  Wijzig uw keuze.
  (venster sluiten)
  Wat is de Interpolis Alles in één Polis®?

  Dit is 1 pakket voor al uw particuliere schadeverzekeringen.
  Bijvoorbeeld voor uw auto, woning, rechtsbijstand, aansprakelijkheid en reizen. Een overzicht van uw verzekeringen vindt u op uw verzekeringsbewijs.

   De zorg-, overlijdensrisico-, en arbeidsongeschiktheidsverzekering staan niet op de Alles in één Polis.

  De verlengings- en ingangsdatum vindt u op uw verzekeringsbewijs of via Rabo Internetbankieren.

  Zakenreizen

  Het kan zijn dat u regelmatig voor zaken op reis moet. Bijvoorbeeld om een internationale meeting, congres of beurs bij te wonen. Ook aan dit soort reizen zitten risico’s. De laptop die u meeneemt voor werk wordt gestolen. Of u moet ter plekke naar het ziekenhuis omdat u een virus op hebt gelopen.  

  Goed voorbereid op zakenreis

  • Zoek voordat u op reis gaat belangrijke informatie op. Bijvoorbeeld over vaccinaties en over de veiligheid in het land waar u naartoe gaat. 
  • Wees voorzichtig met onbeveiligde openbare netwerken en online bankieren. 
  • Laat uw spullen, bijvoorbeeld uw laptop, telefoon of koffer niet onbeheerd achter of leg ze in een kluis.
  • Geef geen informatie over uw reis en afspraken aan vreemden. 

  Reisverzekering met de dekking zakenreizen

  Wilt u goed verzekerd op zakenreis? Zodat u eventuele schade niet zelf hoeft te betalen? Sluit dan de Interpolis Doorlopende- of Kortlopende Reisverzekering met de aanvullende dekking zakenreizen af. Met deze dekking bent u verzekerd voor bijvoorbeeld de kosten om terug te reizen en noodzakelijke telefoonkosten als u ziek wordt tijdens de reis. 

  U kunt uw bagage aanvullend op de reisverzekering verzekeren, net als geneeskundige kosten in het buitenland. 

  Een reisverzekering vergelijken en afsluiten

  Hebt u nog geen reis- of annuleringsverzekering? Vergelijk onze reisverzekeringen op rabobank.nl. 

  Vrijwilligerswerk

  Vrijwilligerswerk in binnen- en buitenland is standaard verzekerd op de Interpolis Doorlopende Reisverzekering. Gaat u studeren of stage lopen in het buitenland? Informeer dan bij uw Rabobank of u de aanvullende dekking zakenreizen nodig hebt. 

  Gaat u dagelijks naar het buitenland?

  Gaat u dagelijks naar het buitenland voor school of voor werk? Bijvoorbeeld naar België of Duitsland? Dan is dit niet verzekerd op de reisverzekering. Ook niet als u de aanvullende dekking zakenreizen afsluit. 

  Schade melden

  Wilt u kosten op uw reisverzekering declareren? Schade melden kan telefonisch of online via Mijn Interpolis. Doe dit zo snel mogelijk. In noodgevallen neemt u contact op met de Interpolis Alarmcentrale.