Interpolis ThuisWacht is een slim huisbeveiligingssysteem dat gebruikmaakt van de technologie van Toon. Nu van € 399,- voor € 319,-.

Interpolis ThuisWacht®

Met een gerust hart van huis

 • slimme camera met bewegingssensoren
 • uit te breiden met brandpakket en accessoires
 • gemakkelijk zelf te installeren

Interpolis ThuisWacht®

Beschrijving

Uw thuis is de plek die u wilt beschermen. Interpolis ThuisWacht® is een huisbeveiligingssysteem met een slimme camera en sensoren. Via een app op uw smartphone kunt u zelf checken of bij u thuis alles goed is. Interpolis ThuisWacht - Connected by Toon signaleert onder meer beweging en detecteert of er sprake is van inbraak. U ontvangt dan een bericht op uw mobiele telefoon. U kunt nu via de camera live meekijken en staat dus rechtstreeks in contact met uw woning. 

 

Voordelen van ThuisWacht

 – Check overal wat er thuis gebeurt, dus ook als u er niet bent
 – ThuisWacht werkt met een app, gekoppeld aan slimme camera met sirene en deur- en raamsensoren en speciale sleutelhangers
 – U ontvangt een melding als er iets aan de hand is en kunt, wanneer nodig, direct hulp inschakelen
 – U hoeft niet al klant te zijn van Interpolis of Toon
 – Plug & Play: binnen 10 minuten is het systeem actief en bent u veilig!

Uw abonnement gaat in op het moment dat u de orderbevestiging hebt ontvangen.

 

Camera met sirene van 90 dB
De camera bevat een sensor die beweging in huis detecteert als uw alarm is ingeschakeld. Wanneer de camera beweging detecteert, stuurt de slimme camera een bericht naar uw mobiele telefoon. Ook worden automatisch videobeelden gemaakt. 

 

De slimme camera bevat een sirene van 90 dB. Afhankelijk van uw persoonlijke instellingen, kunt u de sirene automatisch of handmatig inschakelen. Ook is de camera uitgerust met een fysieke shutter. Als het huisbeveiligingssysteem is uitgeschakeld, dan is de shutter van de camera afgesloten. Zo weet u zeker dat er niemand meekijkt als u thuis bent. De slimme camera is uitgerust met een ingebouwde back-up-batterij. Die zorgt ervoor dat de camera tot 6 uur lang blijft werken, mocht thuis de stroom uitvallen. De ThuisWacht-camera is een Full-HD-camera met bewegingsdetectie, 130 graden en nightvision. Dit geeft in alle situaties haarscherp beeld, waardoor u niets meer ontgaat. 

De camera wordt verbonden met uw wifi-netwerk thuis. Via het internet maakt de camera verbinding met de Toon security-app. De slimme camera communiceert bovendien met extra sensoren. Als een van deze sensoren een poging tot inbraak detecteert, ontvangt u hiervan een bericht op uw mobiele telefoon.

 

Slimme sensoren voor ramen en deuren
Deze slimme sensoren bevestigt u op uw deuren of ramen. Ze reageren op trillingen, waarmee de eerste tekenen van inbraak kunnen worden gedetecteerd nog voordat de deur of het raam is geopend.  De sensoren koppelt u draadloos aan uw slimme camera. De sensoren werken ieder op 1 AAA-batterij.

 

Speciale sleutelhangers (badges)
De sleutelhangers geeft u bijvoorbeeld aan uw gezinsleden. U kunt instellen dat u op uw mobiele telefoon een melding ontvangt als een van uw gezinsleden, die in bezit is van een sleutelhanger, het huis betreedt of verlaat. U kunt het alarm ook automatisch uit laten schakelen wanneer iemand met de sleutelhanger binnen het bereik van het huisbeveiligingssysteem komt. Uw gezinsleden kunnen ook zelf het alarm in- en uitschakelen wanneer zij weggaan of thuiskomen. De sleutelhangers maken draadloos verbinding met uw slimme camera, nadat u ze aan elkaar heeft gekoppeld. De sleutelhangers werken ieder op een knoopcel batterij (CR2032).

 

Toegang tot de Toon security-app
Met deze app installeert en bedient u uw huisbeveiligingssysteem. U kunt via de app live thuis meekijken en opgenomen videobeelden terugkijken. Als u dat wilt, dan ziet u in de app wanneer gezinsleden die in het bezit zijn van een sleutelhanger thuiskomen of het huis verlaten. Ook kunt u via de app bij alarm iemand uit uw eigen netwerk of een professionele beveiliger inschakelen.

 

Deel toegang met familie en vrienden
Deel de toegang tot uw systeem met familie, vrienden en buren, zodat zij uw huis kunnen bewaken als u niet thuis bent.

 

Weten wie er in uw huis is

Als uw kinderen met deze sleutelhanger thuiskomen, ontvangt u daarvan een melding, zodat u weet dat zij veilig thuis zijn. Ook kunt u de camera met deze sleutelhanger automatisch uitschakelen. 

 

Voeding

De voeding werkt op netstroom. Bovendien bevat deze een accu, die tot wel 6 uur lang blijft werken. Uw huis is hierdoor ook in geval van stroomuitval beschermd. 


In contact met uw huis
Via de camera staat u in contact met uw huis. U kunt luisteren naar en spreken met uw huisgenoten.

Huisdieren
Hebt u huisdieren? Dan stelt u ThuisWacht zo in dat deze niet afgaat als uw huisdier door het beeld loopt.

Privacy
De camera is uitgerust met een privacy shutter. Als het alarm gedeactiveerd wordt, schuift deze voor de camera. Zo is uw privacy in huis verzekerd.

 

Garantie 

U hebt 2 jaar garantie op de producten vanaf het moment dat de producten aan u zijn geleverd. Tijdens deze periode herstellen of vervangen wij een product dat niet functioneert als gevolg van een materiaal- of fabricagefout. U hoeft hier niet voor te betalen. Kijk in de voorwaarden voor specifieke informatie over garantie.

 

Opslag video- en geluidsopnamen (onderdeel van abonnement)
De slimme camera maakt video- en geluidsopnamen. Deze opnamen zijn alleen door uzelf te benaderen via de Toon security-app. Deze worden 7 dagen in de cloud opgeslagen. Daarna worden ze verwijderd. 

Inschakelen professionele beveiliger (onderdeel van abonnement)
Bij een alarmmelding kunt u ervoor kiezen om, via de app, een professionele beveiliger in te schakelen. Deze komt dan polshoogte nemen bij uw huis. Voor het inschakelen van een professionele beveiliger betaalt u een apart bedrag. Dit bedrag staat vermeld in de app. De beveiliger kan uw huis natuurlijk niet betreden. Bij een verdachte situatie schakelt de beveiliger hulpdiensten in.

 

Meer lezen? De Consumentenbond plaatste een review over ThuisWacht.

Inhoud
– 2 sensoren, geschikt voor ramen en deuren
– Toegang tot de Toon security-app
– Opslag video- en geluidsopnamen (onderdeel van abonnement)
– Inschakelen professionele beveiliger (onderdeel van abonnement)
– Service bij problemen of vragen bij installatie of gebruik
Brandpakket

Breid ThuisWacht nu ook uit met het Interpolis Brandpakket:

 – 3 rookmelders die eenvoudig te koppelen zijn met uw ThuisWacht
 – bij rookdetectie ontvangt u een bericht op uw smartphone
 – als 1 melder rook signaleert en alarm geeft, dan geven ook de gekoppelde melders alarm
Accessoires
Breid het systeem naar wens uit met extra accessoires. U kunt kiezen voor:
 – 1 of meer sensoren geschikt voor ramen en deuren
 – 1 of meer speciale sleutelhangers (badges), waarmee u het systeem bedient
Voor wie?
U hoeft geen verzekering bij Interpolis te hebben om ThuisWacht te kunnen kopen.

Wilt u ThuisWacht huren? Dan moet u wel klant zijn bij Interpolis. U kunt ThuisWacht huren wanneer u een levens-, zorg- of schadeverzekering bij ons hebt.
Levertijd
Uw ThuisWacht-pakket wordt gratis en binnen 2 werkdagen geleverd binnen Nederland.
Privacy
Wij vinden het belangrijk dat u weet wat wij met uw gegevens doen. Daarover leest u meer in de Privacyverklaring Interpolis ThuisWacht®.
Bedenktijd
U hebt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag dat u het ThuisWacht-pakket ontvangt. Binnen deze 14 dagen kunt u de overeenkomst opzeggen zonder dat u een reden hoeft op te geven en zonder dat u kosten betaalt. Meer informatie hierover leest u in de voorwaarden.
Abonnement
Het ThuisWacht-abonnement bevat:
 – Opslag van video- en geluidsopnamen (tot 7 dagen terug te kijken)
 – Eenvoudig en voordelig inschakelen van een professionele beveiliger
 – Toegang tot de Toon security-app
 – De optie om via de app uw eigen netwerk voor hulp in te schakelen
 – Service bij vragen en problemen bij installatie of gebruik
 – Bij huur: huur van het ThuisWacht-pakket

 

Uw abonnement gaat in op het moment dat u de orderbevestiging hebt ontvangen.

 

Wilt u meer informatie over het abonnement aanzetten of uitzetten?

Abonnement aan- of uitzetten

Kies voor koop of huur

U haalt Interpolis ThuisWacht – Connected by Toon in huis op de manier die bij u past. Sluit uw ThuisWacht-abonnement af met koop of huur van het ThuisWacht-pakket.

Kopen

Koop het Interpolis ThuisWacht-pakket nu voor de tijdelijke prijs van € 319,-. U sluit een abonnement af met video-opslag voor € 4,95 per maand. Het abonnement is het 1e jaar gratis en daarna maandelijks opzegbaar. U bent eigenaar van het ThuisWacht-pakket. Bestel eenvoudig via de Interpolis Preventiewinkel.

Interpolis ThuisWacht is een slim huisbeveiligingssysteem dat gebruikmaakt van de technologie van Toon. Nu van € 399,- voor € 319,-

Huren

Huur het Interpolis ThuisWacht-pakket voor € 14,95 per maand. Dit is inclusief het abonnement met video-opslag. U betaalt geen aanschafkosten. Na 24 maanden is het contract maandelijks opzegbaar. Interpolis is eigenaar van het ThuisWacht-pakket. Huren van ThuisWacht is exclusief voor klanten van Interpolis.

ThuisWacht huren voor €14,95 per maand. Exclusief voor klanten van Interpolis.

Extra accessoires

Uw extra accessoires bestelt u via de Interpolis Preventiewinkel

Sensoren

ThuisWacht extra sensoren voor deuren en ramen

Speciale sleutelhangers

ThuisWacht extra sleutelhanger (badge)
Het Interpolis Brandpakket, bestaande uit drie koppelbare rookmelders

Brandpakket

Vergroot de brandveiligheid in uw huis met het Interpolis Brandpakket. Het pakket bestaat uit 3 rookmelders die u eenvoudig aan uw ThuisWacht-systeem koppelt. Als er door de melders rook wordt opgemerkt, krijgt u een bericht op uw smartphone. De rookmelders zijn draadloos te koppelen. Als 1 van de melders alarm geeft, doen alle gekoppelde melders dit ook. De rookmelders hebben het EN 14604-keurmerk en hoeft u niet op het lichtnet aan te sluiten. Ze zijn namelijk voorzien van een batterij met een levensduur van 10 jaar. Het Interpolis Brandpakket met 3 koppelbare rookmelders haalt u nu in huis voor € 149,95.

8,2

Gemiddeld uit 11 beoordelingen

Na de installatie van ThuisWacht wist ik dat ik mij minder zorgen hoefde te maken. Als ik de deur uitga, ben ik er echt geruster op!
meneer Leen de Vries
ThuisWacht is praktisch en makkelijk. Het is gewoon een goed systeem. Ook de service is geweldig. Mijn vraag over de installatie werd serieus genomen en snel opgelost.
mevrouw Wehrens
Interpolis ThuisWacht op een tafel . ThuisWacht maakt gebruik van de slimme technologie van Toon

Kracht van samenwerking

Interpolis wil slim, veilig en comfortabel wonen voor iedereen bereikbaar maken. Dat is nodig, want veel Nederlanders trekken de deur niet met een gerust gevoel achter zich dicht. Interpolis en Toon introduceren daarom ThuisWacht. Dit huisbeveiligingssysteem maakt gebruik van de slimme technologie van Toon. Ooit begonnen als slimme thermostaat, ontwikkelt Toon zich nu tot de slimme technologie die apparaten, sensoren en andere data in huis met elkaar laat praten.
Vrouw aan de telefoon. Neem contact op met de klantenservice van Interpolis.

Contact

Hebt u een vraag, opmerking of klacht over ThuisWacht? Of wilt u uw abonnement opzeggen? Neem contact met ons op. U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie op uw vraag, opmerking of klacht.

 

Contactgegevens

Telefoon: 013 462 20 20

E-mail: slimthuis@interpolis.nl

WhatsApp: 06 57 49 25 25

 

De medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur.

Waaruit bestaat Interpolis ThuisWacht®?

Interpolis ThuisWacht® bestaat uit:

 • Een slimme camera met bewegingssensor, privacystand en sirene
 • 2 sensoren, geschikt voor ramen en deuren
 • 2 speciale sleutelhangers (badges), waarmee u de camera aan- en uitzet
 • Toegang tot de Toon security-app
 • Opslag van video- en geluidsopnamen (tot 7 dagen terug te kijken)
 • De optie om via de app tegen betaling een professionele beveiliger in te schakelen
 • De optie om via de app uw eigen netwerk voor hulp in te schakelen
 • Service bij vragen en problemen bij installatie of gebruik
Hoe beoordelen anderen ThuisWacht?

De Consumentenbond plaatste een review over ThuisWacht.

Waar vind ik meer specificaties van ThuisWacht en de Toon Security-app?
Op de servicepagina van Toon vindt u meer technische specificaties van het ThuisWacht-pakket en de Toon security-app. Ook kunt u de gratis app hier downloaden.
Kan ik losse accessoires bijkopen?

Het is mogelijk om extra accessoires, zoals sensoren of speciale sleutelhangers (badges) bij te kopen. Lees meer.

Hoe installeer ik het Interpolis Brandpakket?

Uw Brandpakket installeert u eenvoudig zelf, binnen 45 minuten. Lees de uitleg over de installatie.

Werkt het Interpolis Brandpakket ook zonder ThuisWacht?
Ja, de rookmelders van het Brandpakket zijn onderling verbonden met elkaar. Als een melder rook opmerkt, laten alle gekoppelde melders een sirene horen. Indien de rookmelders gekoppeld zijn aan uw ThuisWacht-systeem, krijgt u een bericht op uw smartphone via de Toon-Security-app.
Moet ik klant zijn bij Interpolis om ThuisWacht te kunnen bestellen?

U hoeft geen verzekering bij Interpolis te hebben om ThuisWacht te kunnen kopen.

Wilt u ThuisWacht huren? Dan moet u wel klant zijn bij Interpolis. U kunt ThuisWacht huren wanneer u een levens-, zorg- of schadeverzekering bij ons hebt.

Wat kost Interpolis ThuisWacht?

Interpolis ThuisWacht neemt u altijd af in combinatie met een abonnement.

 

Koop
ThuisWacht kost eenmalig € 319,- voor het ThuisWacht-pakket. Het bijbehorende abonnement is het 1e jaar gratis en kost daarna € 4,95 per maand. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar. 

 

Huur
ThuisWacht kost € 14,95 per maand, inclusief BTW, inclusief huur van het ThuisWacht-pakket. Dit abonnement heeft een minimale looptijd van 24 maanden. Het huren van ThuisWacht is exclusief voor Interpolis-klanten.

Hoe werkt de betaling van de abonnementskosten?

Betaling van de abonnementskosten vindt plaats via automatische incasso. Dit gebeurt rond de 4e van iedere maand. De 1incasso vindt plaats 7 dagen nadat u de bevestigingsmail hebt ontvangen.

Hebt u een huurovereenkomst afgesloten voor 16 november 2018? Dan vindt de 1incasso minstens 1 maand (30 dagen) na uw bestelling plaats.

Word ik eigenaar van de het ThuisWacht-pakket?

Koop
Na aanschaf en betaling bent u direct eigenaar van het ThuisWacht-pakket en mag u dit houden, ook na beëindiging van het abonnement. 

 

Huur
Het ThuisWacht-pakket is eigendom van Interpolis. Bij beëindiging van het huurcontract moet u het pakket terugsturen naar Interpolis. Het huren van ThuisWacht is exclusief voor Interpolis-klanten.

Welke voorwaarden gelden voor mij?

Koop 
Koopt u het ThuisWacht-pakket? Bekijk de Voorwaarden Interpolis ThuisWacht® Koop.

 

Huur
Hebt u een huurcontract? Bekijk de Voorwaarden Interpolis ThuisWacht® Huur.

Eerdere versies van de voorwaarden kunt u opvragen bij onze servicedesk.

Heb ik garantie?

Koop
U hebt 2 jaar wettelijke garantie op de apparatuur.

Huur

U hebt onbeperkte garantie op de correcte werking van de apparatuur, ook na 2 jaar.

Wanneer kan ik ThuisWacht opzeggen?

Koop
Het abonnement bij koop is voor onbepaalde tijd. Dit contract is na 1 jaar maandelijks opzegbaar.

Huur

De looptijd van het huurcontract is 24 maanden. Na 24 maanden kunt u het contract maandelijks opzeggen.

Ik wil nog een ThuisWacht aanschaffen, kan dat?

Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Is de slimme thermostaat van Toon nodig om ThuisWacht te gebruiken?
Nee, u hebt geen slimme thermostaat van Toon nodig. U kent Toon misschien als het systeem dat waakt over uw energieverbruik. Maak nu kennis met een andere kant van Toon. Niet de slimme thermostaat, maar het slimme beveiligingssysteem.
Ik wil van mijn bestelling afzien. Wat moet ik doen?

U kunt binnen 14 dagen nadat u het ThuisWacht-pakket hebt ontvangen, de bestelling kosteloos herroepen. Hiervoor neemt u contact op met onze klantenservice. De medewerkers van onze klantenservice geven u de informatie die u nodig hebt om ThuisWacht terug te sturen. Binnen 14 dagen na ontvangst van de verklaring tot ontbinding betalen wij het bedrag aan u terug. 

Hoe zit het met mijn privacy als ThuisWacht opnames maakt en bewaart?

ThuisWacht voldoet aan de meest strenge eisen op het gebied van privacy en cybersecurity. Uw data zijn dus veilig en uw privacy is gewaarborgd. Daarnaast heeft de slimme camera een shutter die dichtgaat als de camera is uitgeschakeld. Zo weet u zeker dat er niemand meekijkt als u thuis bent. Om de shutter te bedienen, drukt u in de Toon Security app op het privacyicoon. Het sluiten van de shutter kunt u automatiseren als de bewegingsdetectie van ThuisWacht wordt geactiveerd. Dit doet u via 'Instellingen', 'Privacy' en 'Automatische afsluiter'.