Jouw verzekeringspakket is aangepast.

Je verzekeringspakket is omgezet naar Interpolis ZekerInBedrijf®. We leggen uit wat er verandert.

Je verzekeringen veranderen mee met jouw bedrijf.

Bedrijven groeien en verbreden. Bijvoorbeeld door schaalvergroting, digitalisering en internationalisering. Wij veranderen met jouw bedrijf mee. Daarom zetten we je verzekeringspakket Interpolis Bedrijven Compact Polis® om naar Interpolis ZekerInBedrijf®.

De verzekeringsvoorwaarden zijn met Interpolis ZekerInBedrijf® vernieuwd.

Ze zijn helder, overzichtelijk en passend bij deze tijd. Wij schreven de voorwaarden korter en duidelijker op. De tekst is daardoor op veel punten anders. De belangrijkste verschillen voor jouw bedrijf lees je in jouw persoonlijk verschillenoverzicht en de verschillenoverzichten hieronder.

Voordelen van Interpolis ZekerInBedrijf®

Dagelijks opzegbaar

Past een verzekering niet meer bij je bedrijfssituatie? Dan kun je de verzekering snel en makkelijk opzeggen.

Groei is meeverzekerd

Groei in omzet en voorraad is tot 30% standaard meeverzekerd. Ook groei in activiteiten binnen je branche is meeverzekerd.

Glasheldere voorwaarden

Je verzekering en dekking zijn kort en begrijpelijk opgeschreven. Zo weet je waar je aan toe bent.

Kloppen je gegevens nog?

Ondernemer die op zijn smartphone de keuzehulp van Interpolis gebruikt om de juiste zakelijke verzekeringen af te sluiten

Zit je nog goed?

Controleer regelmatig je verzekeringen.

Je bedrijf is steeds in beweging. En je krijgt dan ook met andere en nieuwe risico’s te maken. Ga daarom regelmatig na of je verzekeringen nog passen bij de huidige situatie van jouw bedrijf. We helpen je daar graag bij. Beantwoord 7 korte vragen in onze keuzehulp en krijg een overzicht van de verzekeringen die jij als ondernemer nodig hebt.

Ook interessant voor jou?

Inspecteur die een Interpolis Elektrakeuring uitvoert

Verklein de kans op brand met een elektrakeuring.

Breng elektrische gebreken in kaart met onze elektrakeuringen.

Je bedrijf verzekeren tegen brand gaat vaak samen met het laten uitvoeren van een verplichte elektrakeuring. Bij onze elektrakeuringen controleren gecertificeerde, onafhankelijke inspecteurs de elektra in je bedrijf op brand- of aanrakingsgevaar. Snel, transparant en tegen een scherpe prijs. De Interpolis Elektrakeuring is er voor iedereen. Dus ook als je niet bij ons verzekerd bent.
Man achter een laptop die Interpolis Rechtshulp on demand inschakelt

Juridisch advies on demand nodig?

Heb je juridisch advies nodig, maar geen rechts­bijstand­verzekering?

Als ondernemer komt er veel op je af. Zo kun je ook te maken krijgen met juridische zaken. Heb je bijvoorbeeld een zakelijk conflict? Of heb je niet de juiste dekking voor rechtshulp bij jouw probleem? Schakel dan Interpolis Juridische Diensten in. Binnen 1 werkdag heb je contact met een onafhankelijke jurist. Tegen een vast tarief. Zo regel je wat jij nodig hebt, wanneer het voor jou uitkomt. 

Veelgestelde vragen

Waarom vernieuwt Interpolis mijn Interpolis Bedrijven Compact Polis®?
Bedrijven groeien en verbreden. Bijvoorbeeld door schaalvergroting, digitalisering en internationalisering. Wij passen onze dienstverlening hierop aan en vernieuwen daarom jouw Interpolis Bedrijven Compact Polis® naar Interpolis ZekerInBedrijf®. Zo ontwikkelen en groeien je verzekeringen mee met jouw bedrijf.
Ik zie geen pechdekking bij mijn zakelijke (bestel)autoverzekering, ben ik daar nog wel voor verzekerd?
Met Interpolis ZekerInBedrijf® is hulp bij pech nu standaard meeverzekerd voor personenauto's en bestelauto's. Je vindt dit terug in de voorwaarden van de verzekering Personenauto WA en Bestelauto WA. Het staat dus niet niet meer als een aparte dekking op je verzekeringsbewijs. 
Welke voordelen heeft Interpolis ZekerInBedrijf® voor mij?
Jouw verzekeringen zijn vernieuwd, verbeterd en eenvoudiger gemaakt:
  • De voorwaarden van je verzekeringen zijn begrijpelijk en kort opgeschreven.
  • De uitgebreide dekkingen zijn logisch ingedeeld en goed op elkaar afgestemd.
  • Er zijn minder clausules.
  • Je verzekeringen zijn dagelijks opzegbaar.
  • Je vindt jouw digitale verzekeringsbewijs in je berichten inbox van de Rabobank.
Ik wil geen verlenging van mijn verzekeringen naar Interpolis ZekerInBedrijf®. Wat kan ik doen?
Je kunt jouw verzekering dagelijks opzeggen. Neem hiervoor contact op met je Rabobank. Het telefoonnummer is (088) 722 66 66. Of neem contact op via de Rabo Bankieren App.
Waarom zijn er op mijn nieuwe verzekeringsbewijs clausules veranderd of verwijderd?

Wij zorgden bij Interpolis ZekerInBedrijf® voor veel minder clausules. Bijvoorbeeld door de afspraken uit de clausules in de voorwaarden te zetten. Dat is duidelijker en overzichtelijker. De clausules die wel nodig zijn, pasten wij aan. Zodat deze beter aansluiten bij jouw bedrijf en bij de huidige tijd. Was een clausule niet meer nodig? Dan staat deze niet meer op je verzekeringsbewijs.

 

De meeste veranderingen hebben geen gevolgen voor je bedrijf. Als er wel een belangrijk gevolg is voor jouw verzekeringen, dan lees je dat in de bijlage ‘Wat verandert er voor u?’ die je ontving bij jouw nieuwe verzekeringsbewijs.

Hoe krijg ik mijn groene kaart?
De groene kaart heet tegenwoordig internationaal verzekeringsbewijs. Je ontvangt het elk jaar automatisch bij je verzekeringsbewijs als je een voertuig hebt verzekerd. Het internationaal verzekeringsbewijs is tegenwoordig ook digitaal. Als je koos voor digitale communicatie, dan vind je het in je berichten inbox van de Rabo Bankieren App. Wil je meer informatie of wil je graag een papieren verzekeringsbewijs aanvragen? Lees dan meer over de groene kaart.
Mijn verzekeringsbewijs loopt tot en met 31 december. Wat betekent dit voor mij en mijn premie?

Alle verzekeringen van Interpolis ZekerInBedrijf® lopen ieder jaar door tot en met 31 december. Wij verlengen voortaan alle verzekeringen op 1 januari. Mogelijk heb je hierdoor eenmalig een korter verzekeringsjaar. Betaal je jouw premie normaal gesproken in 1 keer voor het hele jaar? Dan passen we jouw jaarpremie aan naar de periode tot de volgende verlenging op 1 januari.

Waar vind ik de voorwaarden van mijn Interpolis ZekerInBedrijf® verzekeringen?
Alle voorwaarden van alle verzekeringen van Interpolis ZekerInBedrijf® vind je op onze website. Wil je precies weten welke voorwaarden jij moet hebben? Op je verzekeringsbewijs staat bij jouw verzekeringen ook steeds welke voorwaarden van toepassing zijn. Bekijk je het verzekeringsbewijs digitaal dan klik je meteen door naar de voorwaarden die je zoekt. Bekijk je het verzekeringsbewijs liever op papier, zoek dan met de naam van de verzekering en het nummer van de voorwaarden de juiste voorwaarden erbij.