Preventiediensten

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Wij bieden u diensten van onafhankelijke specialisten die u helpen om tegenslag te voorkomen. U kiest wat u nodig hebt. En welke specialist. En wat u met hen doet en bespreekt blijft tussen jullie. Zodat u kunt focussen op wat voor u echt belangrijk is. En als u toch arbeidsongeschikt raakt kunt u natuurlijk op ons rekenen!

Timmermans ontwerpt een meubel in zijn atelier | Interpolis Glashelder Ondernemerspanel, wat vind jij? Denk mee en help ons om onze producten en diensten nog verder te optimaliseren!

Ondernemersadvies tijdens de coronacrisis

Komt u in de problemen door de coronacrisis en wilt u advies? Wij bieden 2 mogelijkheden:


Ondernemersadvieslijn: 020 740 05 55
Heeft u vragen over de zakelijke kant van uw onderneming? Bijvoorbeeld over het wegvallen van inkomsten door de coronamaatregelen. En heeft u hierbij hulp nodig of iemand die hierover met u meedenkt? Voor deze en andere vragen kunt u terecht bij de Ondernemersadvieslijn. Lees meer

HANDS: 0800 022 29 99
Zijn er problemen die u bezighouden, bijvoorbeeld door de coronamaatregelen? Of ziet u even door de bomen het bos niet meer? U kunt dan 24 uur per dag, kosteloos, rekenen bellen met de ervaren specialisten van HANDS. Zij adviseren u en uw gezinsleden. Over gezondheid, opvoeding en loopbaan. Maar ook over huisvesting en juridische en financiële vragen. U mag ook een e-mail sturen naar info@vraaghethands.nl.
Vrouw boekt een videoconsult bij OpenUp.

Hulp van een online psycholoog

Ervaar je toenemende stress nu je nóg meer ballen tegelijkertijd in de lucht moet houden? Vraagt je werk meer aandacht dan je kinderen toelaten? En raakt je batterij steeds sneller leeg, maar zie je niet wat je anders kunt doen? Bespreek met een van de deskundige en erkende psychologen van OpenUp waar je tegenaan loopt. En kijk waar voor jou winst te behalen valt.
Timmermans aan het werk in zijn atelier | Interpolis preventiediensten op uw arbeidsongeschiktheidsverzekering

Inzicht in uw gezondheid en inzetbaarheid

U kunt inzicht krijgen in uw persoonlijke gezondheid en conditie krijgen. En in de gezondheid van uw bedrijf. Door gebruik te maken van:

  • een Fysiofitheidscan door een fysiotherapeut. Uw conditie, kracht en lenigheid wordt onderzocht en u krijgt een persoonlijk advies.
  • een medische check-up via uw huisarts. Uw algemene gezondheid wordt onderzocht: door een bloeddruk-, oog- en hartslagmeting en een gehoortest. Neem dit formulier mee naar uw arts.
  • Een online scan voor ondernemers. Waarmee u inzicht krijgt in de kracht van uw ondernemerschap. Door uw antwoorden op vragen over bijvoorbeeld werk, leefstijl, uw werkbeleving en fysieke belasting krijgt u een beeld over hoe u er voor staat. U krijgt tips en suggesties als daar aanleiding voor is.
Een jonge designer bespreekt zijn ideeën in het team | Interpolis Glashelder Klantpanel, wat vind jij? Denk mee en help ons om onze producten en diensten nog verder te optimaliseren!

Hoe maak ik hier gebruik van?

U kunt altijd gebruik maken van onze gratis diensten.

  • U maakt zelf een afspraak bij een arts of fysiotherapeut.
  • U betaalt de rekening eerst zelf.
  • Daarna stuurt u een kopie van de rekening via e-mail naar preventiedesk@interpolis.nl. Of u stuurt de rekening per post naar: Interpolis Preventiedesk, Antwoordnummer 396, 5000 WB Tilburg

U ontvangt de vergoeding binnen 1 week op uw rekening.

Arbeidsongeschiktheid voorkomen

logo-goodhabits

E-learnings Goodhabitz

Wilt u beter worden in excel? Nog klantgerichter werken? Of social media goed inzetten voor uw bedrijf? Dan kunt u gebruik maken van de e-learnings van Goodhabitz. Zij bieden ruim 100 trainingen aan op verschillende gebieden.

 

U bepaalt zelf welke e-learnings u volgt en wanneer het u uitkomt. Interesse? Stuur een e-mail naar preventiedesk@interpolis.nl. Wij zorgen ervoor dat u een account voor Goodhabitz krijgt.

logo Weight Watchers

Weight Watchers

Wilt u hulp bij afvallen? Weight Watchers helpt u daarbij. U volgt een cursus online of bij u in de buurt. Bij beide cursussen vergoedt Interpolis de abonnementskosten.

Wij vergoeden een online cursus van 8 maanden en een cursus op locatie van 4 maanden.