Preventiediensten

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Wij bieden u diensten van onafhankelijke specialisten die u helpen om tegenslag te voorkomen. U kiest wat u nodig hebt. En welke specialist. En wat u met hen doet en bespreekt blijft tussen jullie. Zodat u kunt focussen op wat voor u echt belangrijk is. En als u toch arbeidsongeschikt raakt kunt u natuurlijk op ons rekenen!

Timmermans ontwerpt een meubel in zijn atelier | Interpolis Glashelder Ondernemerspanel, wat vind jij? Denk mee en help ons om onze producten en diensten nog verder te optimaliseren!

Ondernemersadvies, ook tijdens de coronacrisis

Komt u in de problemen en wilt u advies? Wij bieden 2 mogelijkheden:


Ondernemersadvieslijn: 020 740 05 55
Heeft u vragen over de zakelijke kant van uw onderneming? Bijvoorbeeld over het wegvallen van inkomsten door de coronamaatregelen. En heeft u hierbij hulp nodig of iemand die hierover met u meedenkt? Voor deze en andere vragen kunt u terecht bij de Ondernemersadvieslijn. Lees meer

HANDS: 0800 022 29 99
Zijn er problemen die u bezighouden, bijvoorbeeld door de coronamaatregelen? Of ziet u even door de bomen het bos niet meer? U kunt dan 24 uur per dag, kosteloos, rekenen bellen met de ervaren specialisten van HANDS. Zij adviseren u en uw gezinsleden. Over gezondheid, opvoeding en loopbaan. Maar ook over huisvesting en juridische en financiële vragen. U mag ook een e-mail sturen naar info@vraaghethands.nl.
Vrouw boekt een videoconsult bij OpenUp.

Hulp van een online psycholoog

Ervaart u stress omdat u alle ballen tegelijkertijd in de lucht wilt houden? Vraagt uw werk meer aandacht dan uw kinderen toelaten? En raakt uw batterij steeds sneller leeg, maar ziet u niet wat u anders kunt doen? Bespreek met een van de deskundige en erkende psychologen van OpenUp waar u tegenaan loopt. En kijk waar voor u winst te behalen valt.
Timmermans aan het werk in zijn atelier | Interpolis preventiediensten op uw arbeidsongeschiktheidsverzekering

Inzicht in uw gezondheid en inzetbaarheid

U kunt inzicht krijgen in uw persoonlijke gezondheid en conditie krijgen. En in de gezondheid van uw bedrijf. Door gebruik te maken van:

  • een Fysiofitheidscan door een fysiotherapeut. Uw conditie, kracht en lenigheid wordt onderzocht en u krijgt een persoonlijk advies.
  • een medische check-up via uw huisarts. Uw algemene gezondheid wordt onderzocht: door een bloeddruk-, oog- en hartslagmeting en een gehoortest. Neem dit formulier mee naar uw arts.
  • Een online scan voor ondernemers. Waarmee u inzicht krijgt in de kracht van uw ondernemerschap. Door uw antwoorden op vragen over bijvoorbeeld werk, leefstijl, uw werkbeleving en fysieke belasting krijgt u een beeld over hoe u er voor staat. U krijgt tips en suggesties als daar aanleiding voor is.
Een jonge designer bespreekt zijn ideeën in het team | Interpolis Glashelder Klantpanel, wat vind jij? Denk mee en help ons om onze producten en diensten nog verder te optimaliseren!

Hoe maak ik hier gebruik van?

U kunt altijd gebruik maken van onze gratis diensten.

  • U maakt zelf een afspraak bij een arts of fysiotherapeut.
  • U betaalt de rekening eerst zelf.
  • Daarna stuurt u een kopie van de rekening via e-mail naar preventiedesk@interpolis.nl. Of u stuurt de rekening per post naar: Interpolis Preventiedesk, Antwoordnummer 396, 5000 WB Tilburg

U ontvangt de vergoeding binnen 1 week op uw rekening.

Arbeidsongeschiktheid voorkomen

logo-goodhabits

E-learnings Goodhabitz

Wilt u beter worden in excel? Nog klantgerichter werken? Of social media goed inzetten voor uw bedrijf? Dan kunt u gebruik maken van de e-learnings van Goodhabitz. Zij bieden ruim 100 trainingen aan op verschillende gebieden.

 

U bepaalt zelf welke e-learnings u volgt en wanneer het u uitkomt. Interesse? Stuur een e-mail naar preventiedesk@interpolis.nl. Wij zorgen ervoor dat u een account voor Goodhabitz krijgt.

logo Weight Watchers

Weight Watchers

Wilt u hulp bij afvallen? Weight Watchers helpt u daarbij. U volgt een cursus online of bij u in de buurt. Bij beide cursussen vergoedt Interpolis de abonnementskosten.

Wij vergoeden een online cursus van 8 maanden en een cursus op locatie van 4 maanden.