Wat is een zakelijke rechtsbijstandverzekering?

Elk bedrijf kan te maken krijgen met een juridisch conflict. Bijvoorbeeld met personeel, met een leverancier van machines of als een opdrachtgever weigert te betalen. Het is dan verstandig om juridische kennis in te huren. Met een rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van juridische hulp bij zakelijke conflicten.

Wat verzekert u met de rechtsbijstandverzekering?

Met de rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd voor rechtsbijstand. Uw ondernemerszaken zijn verzekerd. De rechtsbijstandverzekering biedt specialistische, rechtskundige hulp bij zakelijke juridische conflicten. De onafhankelijke rechtshulporganisatie Stichting Achmea Rechtsbijstand staat u bij. Deze kosten worden helemaal door ons vergoed. Ook kosten van deskundigen die Stichting Achmea Rechtsbijstand inschakelt, zijn verzekerd.
Wel verzekerd
Niet verzekerd

Voorwaarden en informatiedocumenten

In het informatiedocument staan de belangrijkste kenmerken van de verzekering. Elke verzekeraar heeft een informatiedocument op de website staan. Zo vergelijkt u eenvoudig onze verzekering met die van andere verzekeraars.
Al uw verzekeringen in 1 pakket

Bedrijven Compact Polis®

Alle verzekeringen in 1 polis. Afgestemd op grootbedrijf en de agrarisch ondernemer. Voor bedrijven met meer dan €1 miljoen omzet per jaar.