Rechtsbijstandverzekering Bedrijven Compact Polis®

Verzeker uw bedrijf van juridische hulp bij conflicten

 • juridische hulp van onafhankelijke, specialistische juristen
 • dekking bij incassozaken geschillen
 • voor vrijwel alle ondernemersactiviteiten
De Interpolis Bedrijven Compact Polis® kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo krijgt u een passend advies over al uw financiële zaken, waar uw verzekeringen deel van uitmaken.
Samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Interpolis biedt verzekeringen en preventiediensten aan en helpt bij het oplossen van schade. Rabobank is onze partner. Verzekeringen van Interpolis sluit u af via de Rabobank. Ook geeft de Rabobank u advies over risico’s en verzekeren.

Lees meer over de voordelen van onze samenwerking

Wat is een zakelijke rechtsbijstandverzekering?

Elk bedrijf kan te maken krijgen met een juridisch conflict. Bijvoorbeeld met personeel, met een leverancier van machines of als een opdrachtgever weigert te betalen. Het is dan verstandig om juridische kennis in te huren. Met een rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van juridische hulp bij zakelijke conflicten.

Wat verzekert u met de rechtsbijstandverzekering?

Met de rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd voor rechtsbijstand. Uw ondernemerszaken zijn verzekerd. De rechtsbijstandverzekering biedt specialistische, rechtskundige hulp bij zakelijke juridische conflicten. De onafhankelijke rechtshulporganisatie Stichting Achmea Rechtsbijstand staat u bij. Deze kosten worden helemaal door ons vergoed. Ook kosten van deskundigen die Stichting Achmea Rechtsbijstand inschakelt, zijn verzekerd.
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Informatiedocument
U vindt de belangrijkste informatie over deze verzekering in één handig overzicht in het informatiedocument van de Rechtsbijstandverzekering.
Rechtsbijstandverzekering Agro
Rechtsbijstandverzekering MKB

Ook slim om te verzekeren

 • Aansprakelijkheidsverzekering
  Verzeker materiële- en letselschade aan anderen
 • Bedrijfsmiddelenverzekering
  Verzeker uw voorraad en inventaris tegen schade
 • Bedrijfsautoverzekering
  Verzeker uw bedrijfsauto's en werkmaterieel
 • Gebouwenverzekering
  Verzeker schade aan uw bedrijfsgebouwen
Al uw verzekeringen in 1 pakket

Bedrijven Compact Polis®

Alle verzekeringen in 1 polis. Afgestemd op grootbedrijf en de agrarisch ondernemer. Voor bedrijven met meer dan €1 miljoen omzet per jaar.