Vrouw zit aan een tafel een tijdschrift te lezen. Ze pakt haar kop koffie van de tafel waar ook een smartphone en een fototoestel liggen. Met de BuitenDeDeurverzekering® van Interpolis kunt u uw spullen buitenshuis in Nederland verzekeren.

Elektronische apparaten Interpolis ZekerVanJeZaak® 

Verzeker zakelijke elektronische apparaten

Met deze aanvullende dekking verzekert u alle zakelijke elektronische apparaten die u gebruikt voor schade door onder meer brand, diefstal of een ongeluk. Bijvoorbeeld elektronische apparaten als laptops, navigatiesystemen en pinautomaten. Deze dekking sluit u af als aanvulling op uw Interpolis Inventarisverzekering.

Spullen op locatie en onderweg

Met de aanvullende dekking is uw elektronische apparatuur die u op locatie van uw bedrijf of onderweg gebruikt ook verzekerd.

Ook bij privégebruik

Ook als u zakelijke elektronische apparaten privé gebruikt, zijn deze verzekerd voor schade en diefstal. 

Startersvoordeel

Profiteer een half jaar gratis van de aansprakelijkheidsverzekering bedrijven. Lees meer op rabobank.nl.

Waarom een aanvullende dekking voor elektronische apparaten?

Als u veel gebruik maakt van elektronische apparaten, dan is het handig om een aanvullende dekking af te sluiten voor schade door een gebrek in de apparaten zelf. Ook als deze schade niet op uw eigen locatie ontstaat. Deze dekking sluit u af als aanvulling op uw Interpolis Inventarisverzekering.
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Samenwerking Interpolis en Rabobank
Deze verzekering kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo maken wij onze unieke belofte waar; uw financiën en verzekeringen overzichtelijk onder 1 dak.

Lees meer over de samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Een pakketpolis voor u als ondernemer

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alle bedrijfsverzekeringen in 1 pakket. Afgestemd op starters, zzp'ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen euro.