Wat is een zakelijke reisverzekering?

Met een reisverzekering zijn uw medewerkers verzekerd voor schade die ze tijdens een zakelijke reis schade oplopen. Bijvoorbeeld door ziekte, een ongeluk of overlijden. Met een uitgebreide dekking worden ook schade aan bagage en kosten van annuleringen vergoed.

Afsluiten met persoonlijk advies

De zakelijke reisverzekering van Interpolis ZekerInBedrijf® is voor bedrijven met een omzet groter dan 1 miljoen euro. U sluit deze af met persoonlijk advies van Rabobank.

Bent u ondernemer met een omzet kleiner dan 1 miljoen euro en wilt u een zakelijke reisverzekering afsluiten? Sluit dan de Interpolis Doorlopende Reisverzekering af met de aanvullende dekking 'Zakenreizen'.

Wat verzekert u met de zakelijke reisverzekering?

Met de Zakelijke Reisverzekering zijn de personen die voor uw bedrijf werken verzekerd voor personenhulp en geneeskundige kosten als zij voor het werk op reis gaan. U kunt de verzekering uitbreiden met een dekking voor bagage of annulering. De verzekering geldt in de hele wereld.
Wel verzekerd
Niet verzekerd

Aanvullend te verzekeren

Bagage
Verzeker schade aan bagage
Verzeker beschadiging, diefstal of verlies van bagage door een onverwachte gebeurtenis.

Annulering
Verzeker kosten van annuleren, overboeken en afbreken
Verzeker schade door annulering, eerder naar huis moeten of vertraging op de heenreis.

Voorwaarden en informatiedocument

In het informatiedocument staan de belangrijkste kenmerken van de verzekering. Elke verzekeraar heeft een informatiedocument op de website staan. Zo vergelijkt u eenvoudig onze verzekering met die van andere verzekeraars.