Over Interpolis

Whitepaper Gezonde en veilige werkomgeving

​Stap voor stap naar een gezonde en veilige werkomgeving 

Lopen je medewerkers op het werk gezondheids- of veiligheidsrisico’s door geluidsoverlast, gevaarlijke stoffen, extreme temperaturen (warmte en kou), repeterende handelingen, straling of radioactiviteit, het werken op hoogte of werken met machines? Niet alleen voor je medewerkers, maar ook voor je bedrijfscontinuïteit is het verstandig deze risico’s te beperken. Met een veilige en gezonde werkomgeving voorkom je ongevallen en beroepsziekten en bespaar je kosten.

In het whitepaper Grip op bedrijfscontinuïteit laten we je zien hoe je door risicomanagement grip krijgt op je risico’s.

In deze whitepaper bespreken we de preventiemaatregelen waarmee jij je risico’s kunt beheersen. Daarvoor doorloop je in een bepaalde volgorde voor elk risico een 4 stappenplan van de arbeidshygiënische strategie.

Meer informatie over personeel

In het dossier Personeel lees je wat de gevolgen zijn voor je bedrijf als je medewerkers in dienst neemt. Met welke risico’s je rekening moet houden, hoe je deze risico’s beperkt en hoe wij je daarbij kunnen ondersteunen.