Over Interpolis

Whitepaper in 4 stappen voorbereid op een noodsituatie

Een ongeluk komt altijd onverwacht. Weten jij en je medewerkers wat er in een noodsituatie moet gebeuren? Wie er moeten worden gewaarschuwd? Wie welke actie onderneemt? Niet adequaat reageren kan een klein incident volledig uit de hand laten lopen zodat het uitgroeit tot een grote calamiteit. Je moet er niet aan denken dat het jouw bedrijf overkomt.

Toch kun je dat beter wél doen. Want hoe desastreus een calamiteit uitpakt, hangt er vanaf hoe goed je erop bent voorbereid. Ondernemers die een noodplan hebben klaarliggen, zien situaties aanmerkelijk minder vaak escaleren dan ondernemers die daar niet over nadachten. Hier geldt: een gewaarschuwd mens telt voor 2.

Hoe jij je onderneming in 4 stappen voorbereidt op calamiteiten en hiervoor een effectief noodplan opstelt, lees je in deze whitepaper.

Meer informatie over personeel

In het dossier Personeel lees je wat de gevolgen zijn voor je bedrijf als je medewerkers in dienst neemt. Met welke risico’s je rekening moet houden, hoe je deze risico’s beperkt en hoe wij je daarbij kunnen ondersteunen.