Whitepaper in 4 stappen voorbereid op een noodsituatie

Een ongeluk komt altijd onverwacht. Weten u en uw medewerkers wat er in een noodsituatie moet gebeuren? Wie er moeten worden gewaarschuwd? Wie welke actie onderneemt? Niet adequaat reageren kan een klein incident volledig uit de hand laten lopen zodat het uitgroeit tot een grote calamiteit. U moet er niet aan denken dat het uw bedrijf overkomt.

Toch kunt u dat beter wél doen. Want hoe desastreus een calamiteit uitpakt, hangt er paradoxaal genoeg van af hoe goed u erop bent voorbereid. Ondernemers die een noodplan hebben klaarliggen, zien situaties aanmerkelijk minder vaak escaleren dan ondernemers die daar niet over nadachten. Hier geldt: een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Hoe u uw onderneming in 4 stappen voorbereidt op calamiteiten en hiervoor een effectief noodplan opstelt, leest u in dit whitepaper.

Meer informatie over personeel

In het dossier Personeel leest u wat de gevolgen zijn voor uw bedrijf als u medewerkers in dienst neemt. Met welke risico’s u rekening moet houden, hoe u deze risico’s beperkt en hoe wij u daarbij kunnen ondersteunen.