Een stel zit aan het bureau bij een makelaar | Met Juridisch Advies van Interpolis krijg je on demand rechtshulp bij geschillen over uw huurwoning.

Problemen met uw huurwoning

Altijd juridisch advies bij uw situatie

Bekijk of uw situatie hieronder voorkomt en wij geven u direct advies. U kunt zonder rechtsbijstandsverzekering van Interpolis gebruik maken van deze vorm van juridische hulp. Interpolis helpt u on demand in alle juridische stappen, u bepaalt, wij onderhandelen.
Stel bekijkt een huurcontract | Interpolis Juridisch Advies

Mijn huur wordt opgezegd

U huurt een woning. Nu wil de verhuurder het contract beëindigen. Kan dit zomaar? Let op: huurt u onder de Leegstandwet? Dan gelden andere regels. Neem dan contact met ons op voor advies.
Een woonkamer met verhuisdozen | Interpolis Juridisch Advies

Ik wil de huur opzeggen

U huurt een woning en wilt het huurcontract opzeggen. Wanneer kunt u uw huurcontract opzeggen en aan welke regels moet u zich houden?
Loodgieter herstelt een wasbak | Interpolis Juridisch Advies

Ik heb schade aan mijn huurwoning

De verhuurder moet er voor zorgen dat uw huurwoning goed wordt onderhouden. Toch gaat er soms iets kapot aan uw woning. U wilt weten of de verhuurder dit moet herstellen.
Stapeltjes met geld | Interpolis Juridisch Advies

Ik krijg huurverhoging

U hebt een brief gekregen van de verhuurder. In de brief staat dat uw huur wordt verhoogd. Wat kunt u doen als u de huur te hoog vindt?

Volledige rechtshulp bij een conflict

Wij zijn er voor iedereen, dus helpen u volledig bij uw juridisch probleem. Het is mogelijk om uw zaak bij de rechtbank of geschillencommissie volledig over te dragen aan onze ervaren juristen. Wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende intake.

Gratis intakegesprek

Twijfelt u of juridisch advies kan bijdragen aan uw situatie? Laat het ons weten. Wij nemen binnen 1 werkdag contact op. U krijgt dan een gratis gesprek. En betaalt alleen als u instemt uw conflict door ons te laten verhelpen.

Neem contact op voor een gratis intake | Interpolis Juridisch Advies

Samen werken aan een oplossing

U kunt al veel zelf doen zoals, contracten, brieven, e-mails en andere documenten te verzamelen die met uw situatie te maken hebben. Om u op weg te helpen hebben wij voorbeeldbrieven voor veelvoorkomende juridische conflicten.

Persoonlijk juridisch advies | Interpolis Juridisch Advies

Ga in de toekomst voor zekerheid

Met de Interpolis Rechtsbijstandverzekering verzekert u zich van rechtshulp. De kosten van de juristen van Stichting Achmea Rechtsbijstand worden volledig vergoed. U wordt geholpen door 1 van onze juristen met de best passende expertise én ervaring.

Onderhandelen door een jurist | Interpolis Juridisch Advies

Direct contact

 

Bellen

U kunt ons bellen voor hulp of vragen.

E-mail

Stuur ons een e-mail via info@legalguard.nl.

Post

LegalGuard
Postbus 9150
7300 HZ Apeldoorn