Altijd juridisch advies bij uw situatie met Interpolis Rechtshulp

Bekijk of uw situatie hieronder voorkomt en wij geven u direct advies. U kan zonder rechtsbijstandsverzekering van Interpolis gebruik maken van on demand juridisch hulp. Interpolis Rechtshulp helpt u in alle juridische stappen, u bepaalt, wij onderhandelen. Voor Interpolis Rechtshulp werken we samen met LegalGuard.
Stel bekijkt een huurcontract | Interpolis Juridisch Advies

Mijn huur wordt opgezegd

U huurt een woning. Nu wil de verhuurder het contract beëindigen. Kan dit zomaar? Let op: huurt u onder de Leegstandwet? Dan gelden andere regels. Neem dan contact met ons op voor advies.
Een woonkamer met verhuisdozen | Interpolis Juridisch Advies

Ik wil de huur opzeggen

U huurt een woning en wilt het huurcontract opzeggen. Wanneer kunt u uw huurcontract opzeggen en aan welke regels moet u zich houden?
Loodgieter herstelt een wasbak | Interpolis Juridisch Advies

Ik heb schade aan mijn huurwoning

De verhuurder moet er voor zorgen dat uw huurwoning goed wordt onderhouden. Toch gaat er soms iets kapot aan uw woning. U wilt weten of de verhuurder dit moet herstellen.
Stapeltjes met geld | Interpolis Juridisch Advies

Ik krijg huurverhoging

U hebt een brief gekregen van de verhuurder. In de brief staat dat uw huur wordt verhoogd. Wat kunt u doen als u de huur te hoog vindt?

Volledige rechtshulp bij een conflict

Wij zijn er voor iedereen, dus helpen je volledig bij jouw juridisch probleem. Het is mogelijk om jouw zaak bij de rechtbank of geschillencommissie volledig over te dragen aan onze ervaren juristen. Wil je meer informatie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende intake.

Gratis intakegesprek

Tijdens het gesprek krijg je direct advies over de oplossing die het beste bij jouw situatie past. Je betaalt niets voor dit gesprek.

Neem contact op voor een gratis intake | Interpolis Juridisch Advies

Samen werken aan een oplossing

Je kunt al veel zelf doen zoals, contracten, brieven, e-mails en andere documenten verzamelen die met jouw situatie te maken hebben. Om je op weg te helpen hebben wij voorbeeldbrieven voor veelvoorkomende juridische conflicten.

Persoonlijk juridisch advies | Interpolis Juridisch Advies

Liever een verzekering?

Interpolis Rechtshulp is een betaalde dienst voor eenmalig rechtshulp. Je kunt ook een verzekering afsluiten bij Interpolis. Met de Interpolis Rechtsbijstandverzekering verzeker je jezelf dan voor rechtsbijstand in de toekomst.

Onderhandelen door een jurist | Interpolis Juridisch Advies

Direct contact

Bel ons
Wij helpen je graag.
Je kunt ons bellen voor hulp of vragen. 
Intakeformulier
Voor een gratis intakegesprek.
Een jurist belt je terug om je vrijblijvend te adviseren over de oplossing die het beste bij jouw situatie past.
Stuur ons een e-mail
Wij helpen je graag.
Stuur ons een e-mail. Voor Interpolis Rechtshulp werken we samen met LegalGuard.