Vrouw kijkt samen met partner bezorgd naar ontslagbrief | Met Juridisch Advies van Interpolis krijg je on demand rechtshulp bij geschillen over je werk.

Problemen met uw werk

Altijd juridisch advies bij uw situatie met Interpolis Rechtshulp

Bekijk of uw situatie hieronder voorkomt en wij geven u direct advies. U kan zonder rechtsbijstandsverzekering van Interpolis gebruik maken van on demand juridisch hulp. Interpolis Rechtshulp helpt u in alle juridische stappen, u bepaalt, wij onderhandelen. Voor Interpolis Rechtshulp werken we samen met LegalGuard.
Vrouw kijkt bezorgd naar salarisstrook | Interpolis Juridisch Advies

Ik heb geen salaris ontvangen

U hebt uw salaris niet op tijd ontvangen. Dat is heel vervelend. Wat moet en kunt u doen? De volgende informatie helpt u op weg.
Ik ben ziek maar moet toch werken | Interpolis Juridisch Advies

Ik ben ziek maar moet toch werken

U werkt al even bij uw werkgever. En dan ineens wordt u ziek. Uw werkgever wil graag dat u weer komt werken. Wat moet en kunt u doen?

Volledige rechtshulp bij een conflict

Wij zijn er voor iedereen, dus helpen u volledig bij uw juridisch probleem. Het is mogelijk om uw zaak bij de rechtbank of geschillencommissie volledig over te dragen aan onze ervaren juristen. Wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende intake.

Gratis intakegesprek

Tijdens het gesprek krijgt u direct advies over de oplossing die het beste bij uw situatie past. U betaalt niets voor dit gesprek.

Neem contact op voor een gratis intake | Interpolis Juridisch Advies

Samen werken aan een oplossing

U kunt al veel zelf doen zoals, contracten, brieven, e-mails en andere documenten te verzamelen die met uw situatie te maken hebben. Om u op weg te helpen hebben wij voorbeeldbrieven voor veelvoorkomende juridische conflicten.

Persoonlijk juridisch advies | Interpolis Juridisch Advies

Liever een verzekering?

Interpolis Rechtshulp is een betaalde dienst voor eenmalig rechtshulp. U kunt ook een verzekering afsluiten bij Interpolis. Met de Interpolis Rechtsbijstandverzekering verzekert u zich dan voor rechtsbijstand in de toekomst.

Onderhandelen door een jurist | Interpolis Juridisch Advies

Direct contact

Bellen

U kunt ons bellen voor hulp of vragen.

Intake

Een jurist belt u terug om u vrijblijvend te adviseren over de oplossing die het beste bij uw situatie past.

E-mail

Stuur ons een e-mail. Voor Interpolis Rechtshulp werken we samen met LegalGuard.