inline/alertinline/autoinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/downloadinline/errorinline/facebookinline/geldzakeninline/instagraminline/kkvinline/koptelefooninline/linkedininline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/slotinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubeinline/twitterinline/youtube

Dekking Bedrijfsmiddelen

Wat is er wel en niet verzekerd op de verzekering voor uw inventaris, voorraad, apparatuur, machines en door u vervoerde zaken? 

  Met de Bedrijfsmiddelenverzekering op de Interpolis Bedrijven Compact Polis® bent u verzekerd tegen schade aan uw inventaris, voorraad, apparatuur, machines en door u vervoerde spullen. Hieronder de belangrijkste dekkingen op een rij. Bekijk voor een compleet overzicht de verzekeringsvoorwaarden Bedrijfsmiddelen.

  Wat is wel verzekerd?

  De Bedrijfsmiddelenverzekering biedt dekking in de volgende situaties:

  Basis dekking

  Extra dekking

  Wat is aanvullend te verzekeren?

  U kunt kiezen voor een aanvullende dekking, zodat ook de volgende zaken verzekerd zijn:

  Welke kosten zijn ook (beperkt) verzekerd?

  Welke schade is niet verzekerd?

  De Bedrijfsmiddelenverzekering biedt geen dekking in de volgende situaties:
  U leest alle uitsluitingen die van toepassing zijn op de Bedrijfsmiddelenverzekering in de voorwaarden.

  Schade melden?

  Wilt u een schade melden op uw Bedrijfsmiddelenverzekering? Neem online of telefonisch contact met ons op. Met 1 telefoontje zorgt Interpolis dat uw schade wordt afgehandeld. Wel zo prettig.

  Bedrijfsmiddelenverzekering afsluiten?

  Wilt u deze verzekering afsluiten? Neem contact op met uw Rabobank.