Voorkom dat u arbeidsongeschikt raakt

Onze preventiediensten verkleinen de kans op arbeidsongeschiktheid

Een val van de trap, rugklachten, een overlijden van een dierbare, depressie, een chronische ziekte, een sportongelukje. Het zijn gebeurtenissen of situaties die kunnen leiden tot (deels) arbeidsongeschiktheid. Met onze preventiediensten verkleint u de kans om arbeidsongeschikt te raken.

Wij bieden u diensten van onafhankelijke specialisten die u helpen om tegenslag te voorkomen. U kiest wat u nodig hebt. En welke specialist. En wat u met hen doet en bespreekt blijft tussen jullie. Zodat u kunt focussen op wat voor u echt belangrijk is. En als u toch arbeidsongeschikt raakt kunt u natuurlijk op ons rekenen!

Artikelen over arbeidsongeschiktheid

Zo herken je werkstress

Stress op het werk hebben we allemaal weleens. Een strakke deadline voor een project of een opdracht waar het niet op rolletjes loopt: het kan je flink bezighouden. Dat is ook niet erg, zolang stress maar niet structureel wordt. We helpen je om de signalen op tijd te herkennen.

man en vrouw die op het werk met elkaar in gesprek zijn

Bewegen tijdens een werkdag

We weten het allemaal: voldoende beweging is belangrijk voor onze gezondheid. Maar hoe zorg je ervoor dat je tijdens een werkdag genoeg beweegt? We helpen je op weg met een aantal praktische tips.

Wandelende man met werktas

Balans tussen werk en privé

Tegelijkertijd een succesvol ondernemer, gezinslid en vriend(in) zijn, vraagt nogal wat van je. Alles kost aandacht en tijd. En alles is belangrijk. Het vinden van de juiste verhouding tussen werk en privé kan dan een uitdaging zijn. We helpen je met 7 tips.

Man kijkt naar de mobiele telefoon in zijn hand