Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen 

Het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) waarborgt een veilige bedrijfsomgeving

Een onveilige omgeving zorgt voor veel schade en overlast 

En kan je bedrijfsvoering behoorlijk in de weg zitten. Om een veilige bedrijfsomgeving te waarborgen, is het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen ontwikkeld door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). 

Een KVO-B helpt ondernemers de veiligheid op bedrijventerreinen te verbeteren

Dat hoeven ondernemers niet alleen te doen. Zij trekken hierin op met gemeenten, politie en brandweer. Samen brengen zij de veiligheidssituatie in kaart en selecteren maatregelen om de veiligheid te verbeteren.

Wat zijn de voordelen?

Ondernemers hebben baat bij een veilig bedrijventerrein. Het biedt personeel een veilige en fijne werkomgeving en zorgt voor een afname van de bedrijfsschade. Ook verbetert het imago van het bedrijventerrein. En dat versterkt de concurrentiepositie. Ondernemers kunnen daarnaast rekenen op de inzet van gemeente, politie en brandweer.

In 4 stappen naar een KVO-B

Stapsgewijs worden de betrokken partijen samengebracht, de veiligheidsproblemen geanalyseerd en maatregelen geselecteerd. Zo zorgen lokale partijen samen voor een schoon, goed onderhouden en veiligere omgeving. De uiteindelijke beloning is het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Waar vind ik meer informatie?

Op de website www.mkb.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om een KVO-B-project op te zetten.

Ook interessant voor jou?

Bedrijventerrein

Met KVO-B tot 15% korting op verzekeringen

Interpolis biedt ondernemers die het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen hebben tot 15% korting op hun brandverzekeringen.
Gertjan Mollink

"Samen kom je verder"

Parkmanager Gertjan maakt zich sterk voor een betere veiligheid op deze bedrijvenparken, met hulp van Interpolis. Zodat de ondernemers kunnen focussen op hun bedrijf.
Bedrijventerrein

Een veilig bedrijventerrein is cruciaal

Inbraken, brand, overlast of ongure praktijken doen het ondernemerschap geen goed. Ook werknemers hebben baat bij een veilige werkomgeving. Interpolis helpt je hier graag bij.