Collectief beveiligde bedrijventerreinen en Interpolis

Met het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) krijg je tot 15% korting op verzekeringen op de Interpolis Bedrijven Compact Polis® en Interpolis ZekerInBedrijf®

Bedrijventerreinen worden steeds veiliger

De afgelopen jaren nam het aantal bedrijventerreinen met een Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) toe. Hierdoor zijn bedrijventerreinen veiliger geworden.

KVO-B gecertificeerde bedrijventerreinen zijn veiliger en hebben minder vaak schade

Op KVO-B-gecertificeerde bedrijventerreinen neemt het aantal inbraken en pogingen tot inbraak af en is er een aanzienlijke daling van het aantal vernielingen. Het schadepercentage bij KVO-B-gecertificeerde bedrijventerreinen is lager dan bij bedrijventerreinen zonder het keurmerk en kan wel tot 50% afnemen. Het gevolg is dat bedrijven en hun medewerkers zich er een stuk veiliger voelen. Dat zorgt voor een positiever imago van de bedrijven én het bedrijventerrein. Daarnaast kunnen ondernemers op gecertificeerde bedrijventerreinen rekenen op de inzet van gemeente, politie en brandweer.

Lees meer over KVO-B

KVO-B-gecertificeerde bedrijventerreinen komen in aanmerking voor korting op zakelijke verzekeringen

Interpolis biedt ondernemers met een KVO-B tot 15% korting op verzekeringen: 
  • Interpolis Bedrijven Compact Polis
    • Rubriek Gebouwen
    • Rubriek Bedrijfsmiddelen
    • Rubriek Bedrijfsstagnatie
  • Interpolis ZekerInBedrijf
    • Rubriek Locatie
Daarnaast geeft Interpolis advies en oplossingen om de kans op inbraken, vernielingen en brandstichting te verkleinen.

Interpolis en Rabobank hebben met ruim 350 ondernemersverenigingen een contract gesloten. De bedrijven die lid zijn van deze verenigingen profiteren zo van korting op  zakelijke verzekeringen.

KVO-B-gecertificeerde bedrijventerreinen met actief cameratoezicht ontvangen jaarlijks een resultaatsparticipatie

Gecertificeerde bedrijventerreinen die ook over proactief cameratoezicht beschikken, komen in aanmerking voor een resultaatsparticipatie. Dit betekent dat de ondernemersvereniging jaarlijks een uitkering van Interpolis ontvangt wanneer de verhouding tussen de betaalde premie en het uitbetaalde schadebedrag gunstig is. Meer leden betekent een hogere resultaatsparticipatie.

Profiteer ook van extra Interpolis verzekeringsvoordeel

Wil je meer informatie over het verzekeringsvoordeel van Interpolis voor jouw bedrijventerrein? Neem dan contact op met de verzekeringsadviseur van de Rabobank.

Ook interessant voor jou?

Gertjan Mollink

"Samen kom je verder"

Parkmanager Gertjan maakt zich sterk voor een betere veiligheid op deze bedrijvenparken, met hulp van Interpolis. Zodat de ondernemers kunnen focussen op hun bedrijf.
Bedrijventerrein

Een veilig bedrijventerrein is cruciaal

Inbraken, brand, overlast of ongure praktijken doen het ondernemerschap geen goed. Ook werknemers hebben baat bij een veilige werkomgeving. Interpolis helpt je hier graag bij.
Bedrijventerrein

In 4 stappen naar een veilig terrein

Met het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) verbeter je de veiligheid op jouw bedrijventerrein. Samen met de gemeente, politie en brandweer bekijk je wat je het beste kunt doen om de veiligheid op het terrein te verbeteren.