Klantverhalen

Ondernemers vertellen hun ervaringen met inbraak

Het verhaal van Jessie Grunstra

Jessie Grunstra is eigenaresse van Yess mode. In haar nieuwe pand in Katwijk heeft ze niet alleen een inbraakalarmsysteem laten aanleggen, maar op advies van Interpolis ook een mistgenerator laten installeren.

Jessie vertelt over de voordelen van een mistgenerator: “Alleen al de sticker op de deur die waarschuwt dat er een mistgenerator in het pand aanwezig is, zorgt ervoor dat inbrekers niet aan de klus beginnen. En durven ze toch de gok te wagen? Dan wordt na activering van de mistgenerator binnen een paar seconden het zicht ontnomen en zit er voor de inbrekers niets anders op dan snel te vertrekken. Zonder buit!”

Bekijk het verhaal van Jessie Grunstra

Het verhaal van Annemarie ten Kate

Het bedrijf van Annemarie ten Kate, CAESAR Fitness + Spa Resort, werd geconfronteerd met een hack. Een medewerkster ontving een e-mail met een link erin. Van een gerenommeerd bedrijf. Althans: dat dacht ze. Toen ze op de link klikte, werd er automatisch malware op de server geplaatst.

Annemarie doet haar verhaal: “Gelukkig kwamen we er op tijd achter en kon onze netwerkbeheerder de problemen voor ons oplossen. We hebben er geen schade van ondervonden. Maar ik wilde wel weten hoe het verder met de weerbaarheid van onze systemen stond. Lopen we nog meer cyberrisico’s en nemen we voldoende maatregelen? De CyberPreventieDienst gaf ons duidelijkheid.”

Bekijk het verhaal van Annemarie ten Kate