Brede focus

Scant op menselijke fouten, organisatie en technologische aspecten. 

Onafhankelijk advies

Onafhankelijk onderzoek naar de weerbaarheid van jouw bedrijf tegen cyberrisico’s. 

Risico's in beeld

Inzicht in cyberrisico’s die in jouw bedrijf ontstaan door menselijke fouten. 

Rapport op maat

Adviesrapport met bevindingen en concrete tips voor jouw bedrijf.

Hoe werkt CyberInZicht?

Kies de versie die het beste bij jouw bedrijf past

2 varianten
CyberInZicht is voor alle bedrijven met 10 of meer medewerkers. Omdat niet ieder bedrijf hetzelfde is, zijn er 2 versies van CyberInZicht: Basis en Uitgebreid. Je kiest zelf de versie die het beste bij jouw bedrijf past.   

Samenwerking Capgemini Consulting

Mens, organisatie en techniek
Een cyberrisico-expert van Capgemini brengt de digitale weerbaarheid van je bedrijf in kaart. Hij onderzoekt de meest gangbare risico’s en houdt rekening met de stand van de techniek, zoals servers en firewalls. Daarnaast is er aandacht voor cybersecurity op het vlak van de organisatie en het personeel. Veel cyberaanvallen richten zich op de zwakke schakel van een bedrijf: de mens. Door een menselijke fout, bijvoorbeeld een verkeerde muisklik, kan je server al besmet raken met een virus.

Online vragenlijst, interview en adviesrapport

Cyberscan onderdelen
De cyberscan bestaat uit een telefonisch onderzoek of een onderzoek op locatie van jouw bedrijf. Dit is afhankelijk van de soort scan (basis, uitgebreid of compleet). Voordat we het onderzoek doen, nemen we telefonisch contact met je op voor een intake. Na afloop van het onderzoek krijg je een adviesrapport met daarin een overzicht van de kwetsbaarheden van jouw bedrijf en maatregelen om deze aan te pakken. 

Waarom CyberInZicht?

Cybercriminaliteit kost Nederlands MKB jaarlijks een miljard

Breng jouw risico's in kaart
Midden- en kleinbedrijven worden steeds vaker het slachtoffer van cybercrime. Aan de ene kant zijn de bedrijven zelf kwetsbaar voor cyberaanvallen. Maar hun kwetsbaarheid vormt ook een risico voor andere bedrijven waarmee zij samenwerken. *

 

Met Interpolis CyberInZicht® brengen we de cyberrisico’s voor jouw bedrijf in kaart. En zie je of jouw bedrijf voorbereid is op deze risico’s en wat je er tegen kunt doen.
 
*Bron: Cyber Value at Risk rapport, Deloitte 2017
 

Veelgestelde vragen

  • Moet ik klant zijn bij Interpolis om CyberInZicht af te kunnen nemen?Nee. Je kunt CyberInZicht ook bestellen als je geen Interpolis verzekeringen hebt.
  • Welke onderdelen van mijn bedrijf worden getoetst?Een cyberrisico-expert van Capgemini brengt de digitale weerbaarheid van je bedrijf in kaart. Hij onderzoekt de meest gangbare risico’s en houdt rekening met de stand van de techniek, zoals servers en firewalls. Daarnaast is er aandacht voor cybersecurity op het vlak van de organisatie en het personeel. Veel cyberaanvallen richten zich op de zwakke schakel van een bedrijf: de mens. Door een menselijke fout, bijvoorbeeld een verkeerde muisklik, kan je server al besmet raken met een virus.
  • Waarom werken we samen met Capgemini Consulting?Als marktleider in consulting en IT-services is Capgemini voor ons een onafhankelijke en deskundige partner op het gebied van cybersecurity. Samen willen we ervoor zorgen dat bedrijven digitaal weerbaarder worden. Zodat zij kunnen focussen op wat echt belangrijk voor hen is. Ondernemen.
  • Ik heb een vraag over CyberInZicht, waar kan ik deze stellen?Heb je een vraag over CyberInZicht? Of een vraag over jouw bestelling?  Bel dan met de Interpolis klantenservice. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17:00.