Man loopt hard langs het water.

Ga aan de slag met de sport- en bewegingsoefeningen van HelloFysio.

Heb je rug-, nek- of andere vervelende pijnklachten?

Of wil je lichamelijke klachten voorkomen? De zelfhulp module van HelloFysio biedt je ruim 90 oefeningen voor meer dan 125 lichamelijke klachten. Ga aan de slag en werk aan jouw vitaliteit! 
man die op een tablet aan het werk is

Advies voor ondernemers.

Zoek je advies over het verbeteren van je werk-privé balans? Of loop je tegen een probleem aan en zoek je advies? Wij bieden jou 2 mogelijkheden:

 

Ondernemersadvieslijn: 020 740 05 55
Een deskundige van de Ondernemersadvieslijn denkt met je mee over de beste oplossing. Stel je vraag via e-mail, telefoon of Skype.

HANDS: 0800 022 29 99
Heb je problemen met je onderneming, of gaat het thuis niet goed? Je kunt 24 uur per dag terecht bij de ervaren specialisten van HANDS. Voor advies over gezondheid, opvoeding en loopbaan. Maar ook over huisvesting en juridische en financiële zaken. Je bereikt HANDS telefonisch of per e-mail. Ga naar HANDS 24x7 voor meer informatie.
Vrouw aan het werk op haar laptop

Hulp van een online psycholoog.

Ben je gespannen omdat je altijd achter de feiten aanloopt? Slokt je werk steeds meer vrije tijd op? Of raakt je batterij steeds sneller leeg, maar zie je niet wat je anders kunt doen? Bespreek het met een psycholoog van HeyCoach. Zo krijg je inzicht in wat je kunt doen om weer in balans te komen. Je kunt je eenvoudig aanmelden bij HeyCoach, gebruik daarvoor de code HCAOV4556.
Timmerman aan het werk in zijn atelier. Interpolis preventiediensten op uw arbeidsongeschiktheidsverzekering

Inzicht in jouw gezondheid.

Je staat er als ondernemer vast niet dagelijks bij stil dat je ziek kunt worden of een ongeval kunt krijgen. Toch kan dit iedereen overkomen. Als je weet hoe het zit met jouw persoonlijke gezondheid en vitaliteit, weet je wat je kunt verbeteren om arbeids­ongeschiktheid te voorkomen.

Vanuit jouw AOV kun je kosteloos de Persoonlijke Gezondheidscheck doen. Daarmee krijg je inzicht in jouw gezondheid en de risico's. Wel zo fijn, als ondernemer! Je doorloopt een online vragenlijst en ontvangt daarna de unieke checkbox. Daarmee doe je een bloedtest heel eenvoudig vanuit je eigen huis. Jouw deelname én resultaten zijn volledig anoniem, en over de betrouwbaarheid hoef jij je ook geen zorgen te maken. De Persoonlijke Gezondheidscheck is de enige gezondheids­check die is ontwikkeld in samenwerking met o.a. de Hartstichting, het Diabetes Fonds en het Longfonds.
Vrouw zit aan de eettafel achter haar laptop.

Hulp bij afvallen.

Wil je op een gezonde manier afvallen? WeightWatchers helpt je daarbij. Wij vergoeden de eerste 12 maanden van het 'Standard' lidmaatschap.

Voor een vergoeding mail je de factuur en je polisnummer naar klantenservice@interpolis.nl. De vergoeding staat binnen 1 week op jouw rekening.