Top 5 risico's Op de weg
Pech op de weg, een ongeluk, een sterretje in je voorruit. Tips om risico's op de weg te voorkomen.

Bekijk de top 5

Bedrijven Compact Polis®

Alle verzekeringen in 1 polis. Afgestemd op grootbedrijf en de agrarisch ondernemer. Voor bedrijven met meer dan €1 miljoen omzet per jaar.

Wat is een bedrijfsautoverzekering?

Een bedrijfsautoverzekering verzekert schade aan of met je zakelijke vervoersmiddelen. Bijvoorbeeld schade door een ongeluk, brand of diefstal. Bovendien maakt het niet uit wie de bestuurder is, als deze maar een geldig rijbewijs heeft. Met een bedrijfsautoverzekering ben je dus ook verzekerd als een van je medewerkers schade veroorzaakt.

Wat verzeker je met de bedrijfsautoverzekering?

Schade met je bedrijfsauto’s en werkmateriaal die bijvoorbeeld is veroorzaakt door een ongeval, verzeker je met de bedrijfsautoverzekering. Ook diefstal en inbraak kun je verzekeren op deze verkeersverzekering. Maak je gebruik van een reparateur uit ons netwerk? Dan beschik je over vervangend vervoer zonder extra kosten. Zodat je onderneming in bedrijf blijft.

Wettelijke aansprakelijkheid (WA)

Dit geldt voor alle type voortuigen: bestelauto’s, personenauto’s, motoren, vrachtwagens, autobussen, aanhangers, trekkers, werkmaterieel (hijskranen, heftrucks, graafmachines) en alle soorten landbouwwerktuigen.