Wat is een bedrijfsstagnatieverzekering?

Komt uw bedrijf stil te liggen door brand, storm, directe blikseminslag of ontploffing? Productie en verkoop liggen stil, terwijl u vaste lasten gewoon moet betalen. Dit kan leiden tot een forse vermindering van uw brutowinst. Met een bedrijfsstagnatieverzekering bent u verzekerd voor de financiële gevolgen van een bedrijfsstilstand door een gedekte schade. Het wordt daarom ook wel een bedrijfsschadeverzekering genoemd.

Wat verzekert u met de bedrijfsstagnatieverzekering?

Met een bedrijfsstagnatieverzekering bent u verzekerd voor de vermindering van de brutowinst van uw bedrijf door een bedrijfsstilstand die het gevolg is van een verzekerde schade aan uw gebouw, huurdersbelang en/of bedrijfsmiddelen. Zo heeft u tijd en gelegenheid om de schade te herstellen en uw bedrijfsactiviteiten te hervatten. De bedrijfsstagnatieverzekering biedt dekking bij brand en storm. Daarnaast kiest u zelf extra dekkingen.
Wel verzekerd
Niet verzekerd

Voorwaarden en informatiedocumenten

In het informatiedocument staan de belangrijkste kenmerken van de verzekering. Elke verzekeraar heeft een informatiedocument op de website staan. Zo vergelijkt u eenvoudig onze verzekering met die van andere verzekeraars.
Inbraak en diefstal
Bijna 40% van de ondernemers krijgt ooit met inbraak te maken. Bekijk handige tips om risico op diefstal en inbraak te voorkomen.

Lees meer over inbraak en diefstal
Al uw verzekeringen in 1 pakket

Bedrijven Compact Polis®

Alle verzekeringen in 1 polis. Afgestemd op grootbedrijf en de agrarisch ondernemer. Voor bedrijven met meer dan €1 miljoen omzet per jaar.