Bedrijfsstagnatieverzekering Bedrijven Compact Polis®

Verzeker uw brutowinst tegen schade 

 • ook vergoeding huurderving of exploitatiekosten mogelijk
 • geen aanvullend eigen risico
 • ook voor agrarische ondernemers
De Interpolis Bedrijven Compact Polis® kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo krijgt u een passend advies over al uw financiële zaken, waar uw verzekeringen deel van uitmaken.
Samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Interpolis biedt verzekeringen en preventiediensten aan en helpt bij het oplossen van schade. Rabobank is onze partner. Verzekeringen van Interpolis sluit u af via de Rabobank. Ook geeft de Rabobank u advies over risico’s en verzekeren.

Lees meer over de voordelen van onze samenwerking

Wat is een bedrijfsstagnatieverzekering?

Komt uw bedrijf stil te liggen door brand, storm, directe blikseminslag of ontploffing? Productie en verkoop liggen stil, terwijl u vaste lasten gewoon moet betalen. Dit kan leiden tot een forse vermindering van uw brutowinst. Met een bedrijfsstagnatieverzekering bent u verzekerd voor de financiële gevolgen van een bedrijfsstilstand door een gedekte schade. Het wordt daarom ook wel een bedrijfsschadeverzekering genoemd.

Wat verzekert u met de bedrijfsstagnatieverzekering?

Met een bedrijfsstagnatieverzekering bent u verzekerd voor de vermindering van de brutowinst van uw bedrijf door een bedrijfsstilstand die het gevolg is van een verzekerde schade aan uw gebouw, huurdersbelang en/of bedrijfsmiddelen. Zo heeft u tijd en gelegenheid om de schade te herstellen en uw bedrijfsactiviteiten te hervatten. De bedrijfsstagnatieverzekering biedt dekking bij brand en storm. Daarnaast kiest u zelf extra dekkingen.
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Informatiedocument
U vindt de belangrijkste informatie over deze verzekering in één handig overzicht in het informatiedocument van de Bedrijfsstagnatieverzekering.
Bedrijfsstagnatieverzekering Agro
Bedrijfsstagnatieverzekering MKB
Inbraak en diefstal
Bijna 40% van de ondernemers krijgt ooit met inbraak te maken. Bekijk handige tips om risico op diefstal en inbraak te voorkomen.

Lees meer over inbraak en diefstal

Ook slim om te verzekeren

 • Aansprakelijkheidsverzekering
  Verzeker materiële- en letselschade aan anderen
 • Bedrijfsmiddelenverzekering
  Verzeker uw voorraad en inventaris tegen schade
 • Bedrijfsautoverzekering
  Verzeker uw bedrijfsauto's en werkmaterieel
 • Gebouwenverzekering
  Verzeker schade aan uw bedrijfsgebouwen
Al uw verzekeringen in 1 pakket

Bedrijven Compact Polis®

Alle verzekeringen in 1 polis. Afgestemd op grootbedrijf en de agrarisch ondernemer. Voor bedrijven met meer dan €1 miljoen omzet per jaar.