Een bedrijf staat na schade in de steigers. Met de bedrijfsschadeverzekering van Interpolis verzekert u uw brutowinst voor schade, storm of andere oorzaken.

Bedrijfsstagnatieverzekering Bedrijven Compact Polis®

Verzeker uw brutowinst tegen schade 

  • ook vergoeding huurderving of exploitatiekosten mogelijk
  • geen aanvullend eigen risico
  • ook voor agrarische ondernemers

Wat is een bedrijfsstagnatieverzekering?

Komt uw bedrijf stil te liggen door brand, storm, directe blikseminslag of ontploffing? Productie en verkoop liggen stil, terwijl u vaste lasten gewoon moet betalen. Dit kan leiden tot een forse vermindering van uw brutowinst. Met een bedrijfsstagnatieverzekering bent u verzekerd voor de financiële gevolgen van een bedrijfsstilstand door een gedekte schade. Het wordt daarom ook wel een bedrijfsschadeverzekering genoemd.

Wat verzekert u met de bedrijfsstagnatieverzekering?

Met een bedrijfsstagnatieverzekering bent u verzekerd voor de vermindering van de brutowinst van uw bedrijf door een bedrijfsstilstand die het gevolg is van een verzekerde schade aan uw gebouw, huurdersbelang en/of bedrijfsmiddelen. Zo heeft u tijd en gelegenheid om de schade te herstellen en uw bedrijfsactiviteiten te hervatten. De bedrijfsstagnatieverzekering biedt dekking bij brand en storm. Daarnaast kiest u zelf extra dekkingen.
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Inbraak en diefstal
Bijna 40% van de ondernemers krijgt ooit met inbraak te maken. Bekijk handige tips om risico op diefstal en inbraak te voorkomen.

Lees meer over inbraak en diefstal
Al uw verzekeringen in 1 pakket

Bedrijven Compact Polis®

Alle verzekeringen in 1 polis. Afgestemd op grootbedrijf en de agrarisch ondernemer. Voor bedrijven met meer dan €1 miljoen omzet per jaar.