Gebouwenverzekering Bedrijven Compact Polis®

Verzeker schade aan uw bedrijfsgebouwen

 • eigen risico per gebeurtenis en locatie, niet per schade
 • garantie tegen onderverzekering
 • preventief bouwadvies zonder extra kosten
De Interpolis Bedrijven Compact Polis® kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo krijgt u een passend advies over al uw financiële zaken, waar uw verzekeringen deel van uitmaken.
Samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Interpolis biedt verzekeringen en preventiediensten aan en helpt bij het oplossen van schade. Rabobank is onze partner. Verzekeringen van Interpolis sluit u af via de Rabobank. Ook geeft de Rabobank u advies over risico’s en verzekeren.

Lees meer over de voordelen van onze samenwerking

Wat is een gebouwenverzekering?

Gebouwen vormen een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Schade aan uw bedrijfsgebouw of huurdersbelang die bijvoorbeeld ontstaat door brand of storm, kan veel impact hebben. Met een gebouwenverzekering bent u hiervoor verzekerd. In de meeste gevallen kunt u ook schades die door andere oorzaken ontstaan, meeverzekeren.

Wat verzekert u met de gebouwenverzekering?

Met een gebouwenverzekering bent u verzekerd voor materiële schade aan uw bedrijfsgebouw of huurdersbelang door bijvoorbeeld brand of storm. Ook schade door onder meer inbraak, diefstal, vandalisme, water en aanrijding kunt u meeverzekeren. Kosten om schade te voorkomen of beperken zijn meeverzekerd boven het verzekerd bedrag.
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Informatiedocument
U vindt de belangrijkste informatie over deze verzekering in één handig overzicht in het informatiedocument van de Gebouwenverzekering.
Gebouwenverzekering Agro
Gebouwenverzekering MKB
Inbraak en diefstal
Bijna 40% van de ondernemers krijgt ooit met inbraak te maken. Bekijk handige tips om risico op diefstal en inbraak te voorkomen.

Meer over inbraak en diefstal

Ook slim om te verzekeren

 • Bedrijfsautoverzekering
  Verzeker uw bedrijfsauto's en werkmaterieel
 • Bedrijfsmiddelenverzekering
  Verzeker uw voorraad en inventaris tegen schade
 • Rechtsbijstandverzekering
  Verzeker uw bedrijf van juridische hulp bij conflicten
 • Bedrijfsstagnatieverzekering
  Verzeker uw brutowinst tegen schade
Al uw verzekeringen in 1 pakket

Bedrijven Compact Polis®

Alle verzekeringen in 1 polis. Afgestemd op grootbedrijf en de agrarisch ondernemer. Voor bedrijven met meer dan €1 miljoen omzet per jaar.