Wat is een gebouwenverzekering?

Gebouwen vormen een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Schade aan uw bedrijfsgebouw of huurdersbelang die bijvoorbeeld ontstaat door brand of storm, kan veel impact hebben. Met een gebouwenverzekering bent u hiervoor verzekerd. In de meeste gevallen kunt u ook schades die door andere oorzaken ontstaan, meeverzekeren.

Wat verzekert u met de gebouwenverzekering?

Met een gebouwenverzekering bent u verzekerd voor materiële schade aan uw bedrijfsgebouw of huurdersbelang door bijvoorbeeld brand of storm. Ook schade door onder meer inbraak, diefstal, vandalisme, water en aanrijding kunt u meeverzekeren. Kosten om schade te voorkomen of beperken zijn meeverzekerd boven het verzekerd bedrag.
Wel verzekerd
Niet verzekerd

Voorwaarden en informatiedocumenten

In het informatiedocument staan de belangrijkste kenmerken van de verzekering. Elke verzekeraar heeft een informatiedocument op de website staan. Zo vergelijkt u eenvoudig onze verzekering met die van andere verzekeraars.
Inbraak en diefstal
Bijna 40% van de ondernemers krijgt ooit met inbraak te maken. Bekijk handige tips om risico op diefstal en inbraak te voorkomen.

Meer over inbraak en diefstal
Al uw verzekeringen in 1 pakket

Bedrijven Compact Polis®

Alle verzekeringen in 1 polis. Afgestemd op grootbedrijf en de agrarisch ondernemer. Voor bedrijven met meer dan €1 miljoen omzet per jaar.