Milieuschadeverzekering Bedrijven Compact Polis

Voor de kosten van sanering van bodem en water

 • dekking ongeacht aansprakelijkheid
 • dekking voor sanering van bodem en water
 • dekking voor inkomende milieuschade
De Interpolis Bedrijven Compact Polis® kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo krijgt u een passend advies over al uw financiële zaken, waar uw verzekeringen deel van uitmaken.
Samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Interpolis biedt verzekeringen en preventiediensten aan en helpt bij het oplossen van schade. Rabobank is onze partner. Verzekeringen van Interpolis sluit u af via de Rabobank. Ook geeft de Rabobank u advies over risico’s en verzekeren.

Lees meer over de voordelen van onze samenwerking

Wat is een milieuschadeverzekering?

Bedrijven moeten voldoen aan steeds strengere milieuwetgeving. Veroorzaakt uw bedrijf bijvoorbeeld bodem- of waterverontreiniging? Dan kan dat leiden tot hoge kosten. Met een milieuschadeverzekering verzekert u schade aan het milieu die wordt veroorzaakt door uw bedrijfsactiviteiten. Ook milieuschade die bij derden is ontstaan en die tot verontreiniging van uw locatie leidt, is verzekerd.

Wat verzekert u met de milieuschadeverzekering?

Met de milieuschadeverzekering verzekert u uw bedrijf voor schade die (onbedoeld) wordt aangericht aan het milieu. Zo zijn expertisekosten en saneringskosten verzekerd die gemaakt worden bij verontreiniging van bodem of water. Net als kosten voor afbraak en opbouw als gevolg van sanering. Er zijn 2 varianten: de rubriekenpolis (voor uw eigen locatie en omliggende locaties) en de bij derdenpolis (voor locaties van uw opdrachtgevers).
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Alles over aansprakelijkheid
Als ondernemer kunt u aansprakelijk gesteld worden. Welke risico's loopt u? En hoe beperkt u het aansprakelijkheidsrisico?

Lees alles over aansprakelijkheid
Informatiedocument
U vindt de belangrijkste informatie over deze verzekering in 1 handig overzicht in het informatiedocument van de Milieuschadeverzekering.
Milieuschade werklocatie
Milieuschade eigen locatie
Milieuschadeverzekering Agro

Ook slim om te verzekeren

 • Bedrijfsautoverzekering
  Verzeker uw bedrijfsauto's en werkmaterieel
 • Bedrijfsmiddelenverzekering
  Verzeker uw voorraad en inventaris tegen schade
 • Gebouwenverzekering
  Verzeker schade aan uw bedrijfsgebouwen
 • Bedrijfsstagnatieverzekering
  Verzeker uw brutowinst tegen schade
Al uw verzekeringen in 1 pakket

Bedrijven Compact Polis®

Alle verzekeringen in 1 polis. Afgestemd op grootbedrijf en de agrarisch ondernemer. Voor bedrijven met meer dan €1 miljoen omzet per jaar.