Wat is een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering?

Als logistiek dienstverlener kunt u aansprakelijk worden gesteld als er tijdens uw transport schade ontstaat aan de spullen van anderen. Met een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd voor schade die ontstaat tijdens de opslag, behandeling en het vervoer van andermans spullen.

Online afsluiten of met persoonlijk advies?

Zelf online uw verzekering afsluiten kan waar en wanneer u maar wilt. U bepaalt zelf welke risico’s u verzekert en welke niet. Wilt u verzekeringsadvies op maat? Bijvoorbeeld vanwege de hoge omzet of het specialisme van uw bedrijf? De verzekeringsadviseur van Rabobank geeft u graag advies.

Wat verzekert u met de vervoerders­aansprakelijkheids­verzekering?

Met de vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering verzekert u aansprakelijkheid voor schade aan of verlies van spullen van een ander die u vervoert.
Wel verzekerd
Niet verzekerd

Aanvullend te verzekeren

Container- en traileraansprakelijkheid
Met deze aanvullende dekking verzekert u schade aan een container of trailer van een ander als u aansprakelijk bent. Bijvoorbeeld voor schade door een ongeval, waarbij de oplegger en lading beschadigd raken. Uw klant kan u hiervoor aansprakelijk stellen.

Wat verzekert u met de vervoerders­aansprakelijkheids­verzekering?

Met een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering verzekert u aansprakelijkheid voor schade of verlies van spullen van een ander die u vervoert. Omdat niet elke vervoerder dezelfde risico’s loopt, helpen de adviseurs van Rabobank u graag om de verzekering af te stemmen op uw bedrijf.
Wel verzekerd
Niet verzekerd