Transportverzekering ZekerVanJeZaak

Verzeker uw producten onderweg

  • tijdens vervoer door uzelf of door een beroepsvervoerder
  • wereldwijd en 24/7 verzekerd
  • dagelijks opzegbaar

Wat is een transportverzekering?

Zijn uw goederen tijdens transport beschadigd? Of wordt uw gereedschap gestolen uit uw voertuig? Met een transportverzekering verzekert u uw spullen voor schade tijdens transport. Het maakt daarbij niet uit of u de spullen zelf vervoert of dat u dit door een beroepsvervoerder laat doen.

Waarom een transportverzekering?

U hebt niet altijd in de hand wat er met uw goederen gebeurt tijdens transport. Schade kan ontstaan tijdens laden en lossen, maar ook door een ongeval of een defecte koeling. Met een transportverzekering bent u hiervoor verzekerd. Het maximum verzekerd bedrag is € 50.000,-
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Informatiedocument
U vindt de belangrijkste informatie over deze verzekering in één handig overzicht in het informatiedocument van de Goederentransportverzekering.
Samenwerking Interpolis en Rabobank
Deze verzekering kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo maken wij onze unieke belofte waar; uw financiën en verzekeringen overzichtelijk onder 1 dak.

Lees meer over de samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Een pakketpolis voor u als ondernemer

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alle bedrijfsverzekeringen in 1 pakket. Afgestemd op starters, zzp'ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen euro.