Download AutoModus en ontvang tot 15% korting

Sluit een nieuwe autoverzekering af en download de AutoModus app. Dan ontvang je 1 jaar lang tot 15% korting op de premie van je autoverzekering.
Een man in een auto met een andere man die bij het open portier staat

Autoverzekering

Sluit een nieuwe autoverzekering online af via de Rabobank en ontvangt direct 10% korting. Download de AutoModus app en ontvang 5% extra korting.

Man in een zakelijke auto

Zakelijke autoverzekering

Sluit een nieuwe zakelijke autoverzekering online af via Rabobank en download de Automodus app. Je ontvangt dan 15% korting.

De AutoModus app die tijdens een autorit wordt gebruikt

Wat is de AutoModus app?

Afleiding in het verkeer door gebruik van de telefoon is een van de belangrijkste oorzaken van ongelukken. De AutoModus app heeft een bewezen invloed: de app vermindert smartphonegebruik achter het stuur.

De app helpt je om de telefoon niet te gebruiken tijdens het autorijden. Als je het scherm van je telefoon tijdens je autorit niet aanraakt én niet belt (ook niet handsfree), dan verdien je punten. En voor iedere 100 kilometer die jij in AutoModus rijdt, stoppen wij € 1,- in een spaarpot. Het gespaarde bedrag doneren we aan 3 goede doelen: Verkeersslachtoffers Nederland, de Voedselbank en KiKa. Je kiest zelf voor welk doel jij spaart. Doe je ook mee?
Een taart met een punt eruit

Zo werkt de korting op je premie

Hoe we de korting regelen, hangt af van of je een particuliere of zakelijke autoverzekering afsluit. Hoe het precies werkt, leggen we graag stap voor stap aan je uit.

Veelgestelde vragen

Tot welke datum kan ik gebruikmaken van de AutoModus-korting op de autoverzekering?

 

Particuliere autoverzekering

De actieperiode loopt van 1 september 2020 tot en met 15 november 2020. De ingangsdatum van je nieuwe autoverzekering mag ook na de actieperiode liggen. Wel moet je uiterlijk op 15 november 2020 de verzekering afsluiten én je kenteken invoeren in de AutoModus app.

 

Zakelijke autoverzekeringen

De actieperiode loopt van 1 september 2020 tot en met 8 november 2020. De ingangsdatum van je nieuwe zakelijke autoverzekering mag ook na de actieperiode liggen. Wel moet je uiterlijk op 8 november 2020 de verzekering afsluiten én je kenteken invoeren in de AutoModus app.

Kan ik ook eerst de AutoModus app downloaden?
Ja, de volgorde maakt niet uit. Je mag dus ook eerst de AutoModus app downloaden en het kenteken invoeren en daarna je nieuwe autoverzekering afsluiten.
lk heb al een auto verzekerd bij Interpolis. Krijg ik dan ook korting?
De actie geldt voor nieuwe autoverzekeringen. Dus ook als je een Interpolis Autoverzekering omzet naar een nieuw kenteken. Of als je een extra auto verzekert bij Interpolis. 
Vanaf wanneer geldt de korting op mijn autoverzekering?

 

Particuliere autoverzekering

Bij het afsluiten van een nieuwe autoverzekering ontvang je direct 10% korting. Binnen 1 maand nadat je het kenteken in de AutoModus app hebt ingevuld, verwerken wij nog eens 5% korting. Deze 5% korting gaat in vanaf de ingangsdatum van je autoverzekering.

 

Zakelijke autoverzekeringen

Heb je een Interpolis ZekerVanJeZaak, Interpolis ZekerInBedrijf of een Interpolis Bedrijven Compact Polis (bestel)autoverzekering? Dan krijg je binnen 1 maand nadat je het kenteken in de AutoModus app hebt ingevuld, 15% korting op je verzekeringspremie.

Geldt de korting voor alle soorten zakelijke voertuigen en dekkingen?
Je krijgt geen korting op een zakelijke autoverzekering van een kampeerauto, oldtimer, vrachtauto, auto die bij een wagenpark hoort en een auto die gebruikt wordt voor verhuur en uitleen. De korting geldt voor alle dekkingen.
Hoe voer ik in de AutoModus app mijn kenteken in?
Op het startscherm van de app zie je linksboven een icoon voor je profiel. Klik daarop. Onderin wordt dan gevraagd of je auto verzekerd is bij Interpolis. Zet het schuifje naar rechts. Vul daarna het kenteken in. Klik als laatste op 'Opslaan'.
Hoe vul ik in de AutoModus app meerdere kentekens in?
Per app is het mogelijk om 1 kenteken in te vullen. Heb je meer dan 1 auto? Laat dan de regelmatige bestuurder van die auto de AutoModus app ook downloaden en hem of haar het kenteken invullen.