Samen werken aan een mobielvrij verkeer

Man belt achter het stuur

Ruim 68% van de mensen gebruikt weleens de telefoon in het verkeer.

Trends uit de Interpolis Barometer.

Dit blijkt uit onze Barometer uit 2019. Dit is meer dan in 2017: het mobiele gebruik in het verkeer lijkt licht toe te nemen. De smartphone wordt vaker gebruikt voor navigatie, muziek en gaming. Samen met jou en onze partners, willen wij de verkeersveiligheid vergroten. Op naar een mobielvrij verkeer!
Iemand bedient de AutoModus app op een telefoon die in een telefoonhouder zit.

Ga ongestoord op weg met AutoModus.

Rij mobielvrij en spaar voor een goed doel.

Onze AutoModus app helpt je om tijdens het autorijden niet te worden afgeleid door je smartphone. Dat zorgt ervoor dat jij en je gezin veiliger op weg gaan. Daarnaast draag je bij aan een goed doel. Voor elke 100 kilometer die jij in AutoModus rijdt, doneren wij € 0,50 aan het door jou gekozen goede doel.
2 vrouwen gezien door een fietswiel

Fiets mobielvrij met de PhoNo app.

Houd je hoofd erbij en fiets voor een schonere zee.

Jongeren van 12 tot en met 17 jaar gebruiken hun telefoon vaker in het verkeer dan volwassenen. Even een bericht versturen of je socials checken: het lijkt ongevaarlijk, maar dat is het niet. Laat je niet afleiden, fiets mobielvrij! Onze PhoNo app helpt je hierbij. Bovendien spaar je zo mee voor een schonere zee.
Logo MONO

Samen maken we het verkeer veiliger.

Ook de overheid in zet in op MONO.

Je kunt haast niet om de MONO-campagnes heen. MONO staat voor ongestoord onderweg zijn. Met de Interpolis apps kun je MONO rijden. Daarnaast gaat de politie ook meer controleren op gebruik van de telefoon in het verkeer. Zo komen er slimme flitsers. Rijd dus mobielvrij! Zo voorkom je een boete van € 250,- en, veel belangrijker, maak je het verkeer een stuk veiliger.