Medewerker krijgt ontslagbrief van zijn werkgever | Met Juridisch Advies van Interpolis krijg je on demand rechtshulp bij geschillen over je ontslag.

Problemen met uw ontslag

Altijd juridisch advies bij uw situatie

Bekijk of uw situatie hieronder voorkomt en wij geven u direct advies. U kan zonder rechtsbijstandsverzekering van Interpolis gebruik maken van deze vorm van juridisch hulp. Interpolis helpt u on demand in alle juridische stappen, u bepaalt, wij onderhandelen.
Vrouw kijkt sip naar haar laptop | Interpolis Juridisch Advies

Ik heb een arbeidsconflict

Op uw werk zijn problemen. U kunt niet meer samenwerken met uw werkgever of collega. Daarom wil uw werkgever u ontslaan. Wat moet en kunt u doen?
Vrouw troost andere vrouw achter een computerscherm | Interpolis Juridisch Advies

Wat kan ik doen tijdens een reorganisatie?

Reorganisaties. Veel bedrijven zijn ermee bezig. Vaak gaat dit samen met ontslagen en misschien zit u daar nu ook bij. Wat moet en kunt u doen? 
Werkgever en werknemer zijn aan het overleggen | Interpolis Juridisch Advies

Mijn werkgever wil mij ontslaan voor disfunctioneren

Uw werkgever vindt dat u uw werk niet goed doet en wil u ontslaan. Wat moet en kunt u doen? De volgende informatie helpt u op weg.
Vrouw praat op luide toon tegen werknemer | Interpolis Juridisch Advies

Ik ben op staande voet ontslagen

Ontslag op staande voet is het zwaarste middel waarmee een werkgever iemand kan ontslaan. Hij moet hier een dringende reden voor hebben. Wat betekent dit voor u als werknemer?

Volledige rechtshulp bij een conflict

Wij zijn er voor iedereen, dus helpen u volledig bij uw juridisch probleem. Het is mogelijk om uw zaak bij de rechtbank of geschillencommissie volledig over te dragen aan onze ervaren juristen. Wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende intake.

Gratis intakegesprek

Twijfelt u of juridisch advies kan bijdragen aan uw situatie? Laat het ons weten. Wij nemen binnen 1 werkdag contact op. U krijgt dan een gratis gesprek. En betaalt alleen als u instemt uw conflict door ons te laten verhelpen.

Neem contact op voor een gratis intake | Interpolis Juridisch Advies

Samen werken aan een oplossing

U kunt al veel zelf doen zoals, contracten, brieven, e-mails en andere documenten te verzamelen die met uw situatie te maken hebben. Om u op weg te helpen hebben wij voorbeeldbrieven voor veelvoorkomende juridische conflicten.

Persoonlijk juridisch advies | Interpolis Juridisch Advies

Ga in de toekomst voor zekerheid

Met de Interpolis Rechtsbijstandverzekering verzekert u zich van rechtshulp. De kosten van de juristen van Stichting Achmea Rechtsbijstand worden volledig vergoed. U wordt geholpen door 1 van onze juristen met de best passende expertise én ervaring.

Onderhandelen door een jurist | Interpolis Juridisch Advies

Direct contact

 

Bellen

U kunt ons bellen voor hulp of vragen.

E-mail

Stuur ons een e-mail via info@legalguard.nl.

Post

LegalGuard
Postbus 9150
7300 HZ Apeldoorn