inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearfacebookflaghashtaglinkedininline/loginlogo_labinline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchaanmeldeninline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubetagtwitterwhatsapp
Wat is het Lab?
Interpolis gelooft dat verzekeren anders kan. We willen meer veiligheid voor onze klanten maar weten nog niet altijd hoe we dat gaan realiseren. Het Lab is een initiatief waar we op zoek gaan naar innovatieve oplossingen en vervolgens samen kijken wat wel en niet werkt.

Download de AutoModus app.

Ga in AutoModus en rij mobielvrij, doe mee

Download de Automodus app

Veiliger op de weg met de AutoModus app
Gebruik jij jouw telefoon tijdens het rijden? Vind je het lastig om berichtjes op je telefoon te weerstaan? De kans op een ongeval is 10 keer groter als je een mobiel gebruikt tijdens het rijden.

De AutoModus app helpt jou om mobielvrij te rijden. Je voorkomt hiermee afleiding tijdens het autorijden en daardoor rijd je een stuk veiliger. Bestuurders in AutoModus rijden 25% minder schade dan verwacht. Ga ook in AutoModus en maak het verkeer in Nederland veiliger!
Hoe werkt de AutoModus app?

De AutoModus app helpt je om afleiding door je telefoon te voorkomen. 74% van onze app gebruikers geeft aan dat de AutoModus app hun smartphonegebruik vermindert tijdens het rijden.

 

Met de AutoModus app: 

zie je geen meldingen en updates
verdien je punten als je van je telefoon afblijft
kun je wel muziek of navigatie luisteren
ga je challenges aan met familie en vrienden

 

Wil jij ook mobielvrij rijden? Al 40.000 Nederlanders gebruiken hiervoor onze AutoModus app. Download de app en ga in Automodus: 

 

 

Download de Automodus app in de App store  Download de Automodus app in de Google Play Store

 

 

Download de AutoModus app en rij veilig en mobielvrij
Ga in automodus en krijg korting
Meer veiligheid op de weg. Daar gaan we samen voor. Daarom belonen wij veilig rijgedrag. Rij ook mobielvrij met de AutoModus app, sluit online een nieuwe autoverzekering af en krijg tot 20% korting op je premie.