Wat is het Lab?
Interpolis gelooft dat verzekeren anders kan. We willen meer veiligheid voor onze klanten maar weten nog niet altijd hoe we dat gaan realiseren. Het Lab is een initiatief waar we op zoek gaan naar innovatieve oplossingen en vervolgens samen kijken wat wel en niet werkt.
Man en vrouw samen onderweg in de auto. Vrouw kijkt vrolijk uit het raam. Altijd een werkende auto voor een vast bedrag per maand, met Interpolis SlimOpWegHulp
Interpolis SlimOpWegHulp
Onderhoud en reparaties aan je auto voor een vast bedrag per maand!
Zorgeloos op weg
Zorgeloos en zonder stress op weg
Met SlimOpWegHulp heb je nooit meer onverwachte kosten voor auto onderhoud. Voor een vast bedrag per maand verzeker je jouw auto voor het totale onderhoud. 
Samenwerking Kwikfit
We werken samen met KwikFit
Voor reparaties en onderhoud ga je naar KwikFit. We kozen voor KwikFit omdat zij meerdere vestigingen in Nederland heeft. Er is altijd een KwikFit bij jou in de buurt.
Krijg bericht
Krijg bericht als je auto onderhoud nodig heeft
De SlimOpWegHulp-app geeft je een melding als je auto onderhoud nodig heeft. Je maakt dan met 1 tik een afspraak bij KwikFit. In het app-overzicht heb je de technische staat van je auto altijd bij de hand.
Op weg na pech
Sneller weer op weg bij pech
Zelfs als je auto goed onderhouden is, heb je weleens pech. Met de app weet je dan precies wat er mis is. En schakel je meteen hulp in. Zo ben jij slim op weg.

Wil jij ook 15% korting op je maandbedrag? Meld je dan snel aan! De 1e 500 klanten krijgen 15% korting. 

Wat is SlimOpWegHulp?

Met deze oplossing heb je nooit meer onverwachte kosten voor auto-onderhoud. Je krijgt de kosten voor reparaties en onderhoud vergoed. En je verzekert schade aan de motor, versnellingsbak en elektrische systemen van jouw auto.

Voor een vast bedrag per maand vergoeden we de kosten voor:
 • Jaarlijkse APK.
 • Grote en kleine onderhoudsbeurten.
 • Onverwachte reparaties door slijtage.
 • Herstel van versleten onderdelen.

Zo kun jij zorgeloos en zonder stress op weg. De kosten voor nieuwe banden vergoeden we niet.

Je krijgt automatisch een melding als jouw auto onderhoud nodig heeft
Je krijgt via de app bijvoorbeeld een waarschuwing als de status van je accu niet goed is of als de oliedruk te laag is. Voor SlimOpWegHulp installeert KwikFit namelijk 2 apparaatjes in je auto die jouw auto controleren op storingen. Hebben ze een storing gevonden? Dan maak je met 1 tik een afspraak bij KwikFit. Een goed werkende auto is nog nooit zo makkelijk geweest! 

We kozen voor KwikFit, omdat ze op TrustPilot een 7,8 scoren! En met meerdere vestigingen in Nederland is er altijd wel 1 bij je in de buurt.
Monteur van Kwikfit in de werkplaats. Met SlimOpWegHulp heb je nooit meer onverwachte kosten voor auto-onderhoud.
SlimOpWegHulp app
Wat kost SlimOpWegHulp?
De kosten voor SlimOpWegHulp zijn onder andere afhankelijk van de leeftijd van jouw auto en het motorvermogen. Wil jij 15% korting op het maandbedrag? Meld je dan snel aan! De 1e 500 klanten krijgen 15% korting tijdens de looptijd van 2 jaar.

Het maandbedrag voor SlimOpWegHulp bestaat uit 2 delen. Voor het onderhoud aan je auto betaal je abonnementskosten inclusief btw. Voor de verzekering van je motor, versnellingsbak en elektrische systemen van jouw auto betaal je premie inclusief assurantiebelasting. We voegden deze voor je samen tot 1 maandbedrag.

SlimOpWegHulp is een verzekering en een dienst

SlimOpWegHulp bestaat uit 2 onderdelen: SlimOpWegHulp Herstelkostenverzekering en SlimOpWegHulp Onderhoudsservicepakket.

De looptijd van SlimOpWegHulp is 2 jaar. Bij jouw aanmelding geef je aan hoeveel kilometer je jaarlijks rijdt. Je kunt kiezen uit maximaal 15.000 of 30.000 kilometer per jaar. Als je binnen 2 jaar meer rijdt dan je aangaf, stopt jouw SlimOpWegHulp eerder. Jouw SlimOpWegHulp stopt dan op het moment dat je 30.000 of 60.000 kilometer hebt bereikt. 

Voor SlimOpWegHulp is Interpolis gevolmachtigd agent voor Real Garant Versicherung AG en Real Garant GmbH Garantiesysteme. Dit betekent dat Interpolis bevoegd is om namens Real Garant rechtstreeks zaken te doen met jou.

Is SlimOpWegHulp iets voor mij?

SlimOpWegHulp is niet voor alle auto’s geschikt. Je kunt de oplossing alleen aanvragen als: 
 • Jouw auto tussen de 5 en 10 jaar oud is.
  • Is je auto tussen de 5 en 7 jaar oud? Dan mag de kilometerstand van jouw auto niet meer zijn dan 120.000 km.
  • Is je auto tussen de 7 en 10 jaar oud? Dan mag de kilometerstand van jouw auto niet meer zijn dan 150.000 km.
 • De kilometerstand van jouw auto logisch is volgens de RDW. 
 • Jouw auto niet geregistreerd is voor een terugroepactie. 
 • Jouw auto altijd goed is onderhouden, je auto heeft altijd op tijd de nodige onderhoudsbeurten gehad. 
 • Jouw auto in de aankomende 3 maanden geen onderhoudsbeurt nodig heeft.
 • Jouw auto in de komende 3 maanden niet APK-gekeurd moet worden.

Heb je je aangemeld? Dan controleert KwikFit je auto voor jou op deze punten.

Lees de voorwaarden SlimOpWegHulp Herstelkostenverzekering
Lees de voorwaarden SlimOpWegHulp Onderhoudsservicepakket
Bekijk het informatiedocument SlimOpWegHulp Herstelkostenverzekering

Lees de veelgestelde vragen over SlimOpWegHulp

Wil jij ook slim op weg?

Bereken je maandbedrag

Wat gebeurt er na je aanvraag?

Binnen 1 dag nadat je SlimOpWegHulp hebt aangevraagd, krijg je van ons een e-mail met een link naar ons platform. Met deze link maak je een account aan op het platform. Zodra je een account hebt aangemaakt, gaat KwikFit voor je aan de slag:
 • Binnen 1 werkdag neemt KwikFit contact met je op voor het maken van een afspraak. 
 • Tijdens die afspraak controleert KwikFit de technische staat van jouw auto en maken ze een proefrit. Zo bevestigen ze of jouw auto geschikt is voor SlimOpWegHulp. 
 • Als jouw auto geschikt is, installeert KwikFit 2 apparaatjes in jouw auto die je auto controleren op storingen. Zij koppelen deze aan jouw account. Jij hoeft alleen de SlimOpWegHulp-app te downloaden.
 • Vanaf dat moment gaat SlimOpWegHulp in en betaal je het maandbedrag aan ons.

Bereken je maandbedrag

Heb je nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons op 013 462 26 22. Wij zitten van maandag tot en met vrijdag voor je klaar van 8.30 tot 17.00 uur. Liever mailen? Stuur je mail naar slimopweghulp@interpolis.nl.