Hoe werkt het?

Vrouw belt met haar mobiel. Maak kennis met OpenUp via chat of telefonie

Chat of bel voor een kennismaking

OpenUp biedt een laagdrempelige manier om (anoniem) met een erkende psycholoog te praten. Wil je weten of OpenUp iets voor jou is? Maak vrijblijvend en kosteloos kennis via chat of telefoon. Op de site van OpenUp vind je alle info.
Man kijkt peinzend naar zijn laptop scherm. Tijdens een online videoconsult van 25 minuten ga je in gesprek met een psycholoog van OpenUp

Online gesprekken vanuit huis

Tijdens een online videogesprek van 25 minuten kan je in een veilige omgeving in gesprek met een deskundige van OpenUp. Je bespreekt je vraag en krijgt direct concrete hulp. Er is geen wachtlijst, dus je kan meteen terecht.
Vrouw kijkt lachend naar haar laptop met een mok koffie in haar hand. Via Interpolis krijg je 3 videoconsults  bij OpenUp vergoedt

Via Interpolis tot 3 gesprekken gratis 

Interpolis vergoedt maximaal 3 online videogesprekken. De ervaring leert dat dit genoeg is om je goed te helpen. Alles wat je de psychologen van OpenUp vertelt is absoluut vertrouwelijk en wordt niet met Interpolis gedeeld.
Vrouw boekt een videoconsult bij OpenUp.

Boek een videoconsult

Let’s OpenUp en maak vrijblijvend en kosteloos kennis met een online psycholoog via de website van OpenUp.
 

Wat krijg je van Interpolis?
  • Kosteloos kennismaken via chat of telefoon met een online psycholoog van OpenUp.
  • Tot 3 gratis videogesprekken van 25 minuten per stuk.
  • Hulp zonder wachtlijsten. Bij OpenUp kun je direct een afspraak plannen.
Wat is OpenUp?
OpenUp biedt op een laagdrempelige (en anonieme) manier hulp bij stress en burn-out klachten. Met de deskundige en erkende psychologen van OpenUp bekijk je waar je tegenaan loopt, en waar voor jou winst te behalen valt.
Is OpenUp alleen beschikbaar voor klanten van Interpolis?
OpenUp is voor iedereen beschikbaar die last heeft van stress of burn-out klachten. Het maakt niet uit of je klant van Interpolis bent of niet.
Waarom biedt Interpolis dit aan?
Interpolis onderzoekt sinds 2018 burn-outklachten bij millennials en hoe deze kunnen worden teruggedrongen. Deze inzichten gebruiken we om diensten en oplossingen te ontwikkelen. Laagdrempelige online psychologische zorg kan ergere klachten in de toekomst voorkomen. Zo ontstond de samenwerking met OpenUp.
Hoe gaat OpenUp om met mijn gegevens?
Voor chatcontact vraagt OpenUp allen een naam, e-mailadres en leeftijd. Het contact kan ook anoniem zijn. Voor het aanvragen van een online videoconsult wordt naast bovenstaande gegevens ook het telefoonnummer gevraagd. Alle informatie en gegevens worden bij OpenUp opgeslagen en bewaard. OpenUp werkt volgens de richtlijnen van hun privacyreglement. Interpolis ontvangt geen persoonsgegevens.
Welke gegevens ontvangt Interpolis van mij?
Interpolis ontvangt geen persoonsgegevens of gespreksgegevens van OpenUp. Alle gegevens die je met hen deelt, blijven bij OpenUp. Wij ontvangen van OpenUp ook geen gepersonaliseerde gegevens. Alleen aantallen gebruikers en informatie over de klanttevredenheid. Deze laatste gegevens gebruiken wij om onze dienstverlening te verbeteren.