Gratis werkplekonderzoek bij zware beroepen

Met een AOV maak je kosteloos gebruik van onze preventiedienst.

Jouw gezondheid staat voorop

Heb je een beroep waarbij je lichaam aardig wat te verduren krijgt? Dan is het belangrijk om een zo veilige en gezonde werkomgeving te creëren. Daarom bieden wij je een gratis werkplekonderzoek aan als je bij Interpolis een arbeidsongeschiktheidsverzekering hebt.

Wat is een werkplekonderzoek? 

Wij werken samen met een onafhankelijke partij (Terzet). Vanuit Terzet komt een ergonoom langs op je werkplek. Deze expert kijkt naar hoe je werkt, welke machines/apparaten je gebruikt en hoe je werkplek is ingericht. Het totale werkplekonderzoek duurt ongeveer 1,5 uur.

Verbeterpunten en tips

Na het onderzoek krijg je een digitaal rapport per e-mail. Hierin staat wat er (nog) beter kan op je werkplek. Ook krijg je praktische tips, bijvoorbeeld over bewegingen tijdens het werk of mogelijke apparaten en hulpmiddelen die je werk makkelijker maken. Je kunt contact opnemen met Terzet als je nog vragen hebt.

Een werkplekonderzoek aanvragen

  • Je komt in aanmerking als je een lichamelijk zwaar uitvoerend beroep hebt en een AOV bij Interpolis.
  • Aanvragen doe je door een e-mail te sturen naar de Interpolis Klantenservice met als onderwerp 'Werkplekonderzoek'. In het bericht zet je jouw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en je beroep.
  • Wij zetten de aanvraag door en Terzet neemt contact met je op voor een telefonische intake en een afspraak voor het werkplekonderzoek.
  • Terzet factureert het onderzoek rechtstreeks bij Interpolis en je betaalt helemaal niks.

Bekijk alle preventiediensten van Interpolis