Gratis werkplekonderzoek bij zware beroepen

Met een AOV maak je kosteloos gebruik van onze preventiedienst.

Uw gezondheid staat voorop

Heeft u een beroep waarbij uw lichaam aardig wat te verduren krijgt? Dan is het belangrijk om een zo veilige en gezonde werkomgeving te creëren. Daarom bieden wij u een gratis werkplekonderzoek aan als u bij Interpolis een arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft.

Wat is een werkplekonderzoek? 

Wij werken samen met een onafhankelijke partij (Terzet). Vanuit Terzet komt een ergonoom langs op uw werkplek. Deze expert kijkt naar hoe u werkt, welke machines/ apparaten u gebruikt en hoe uw werkplek is ingericht. Het totale werkplekonderzoek duurt ongeveer 1,5 uur.

Verbeterpunten en tips

Na het onderzoek krijgt u een digitaal rapport per e-mail. Hierin staat wat er (nog) beter kan op uw werkplek. Ook krijgt u praktische tips, bijvoorbeeld over bewegingen tijdens het werk of mogelijke apparaten en hulpmiddelen die uw werk makkelijker maken. U kunt contact opnemen met Terzet als u nog vragen heeft.

Een werkplekonderzoek aanvragen

  • U komt in aanmerking als u een lichamelijk zwaar uitvoerend beroep heeft en een AOV bij Interpolis.
  • Aanvragen doet u door een e-mail te sturen naar de Interpolis Klantenservice met als onderwerp 'Werkplekonderzoek'. In het bericht zet u uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en uw beroep.
  • Wij zetten de aanvraag door en Terzet neemt contact met u op voor een telefonische intake en een afspraak voor het werkplekonderzoek.
  • Terzet factureert het onderzoek rechtstreeks bij Interpolis en u betaalt helemaal niks.

Bekijk alle preventiediensten van Interpolis