Werkplekonderzoek

AOV bij Interpolis en een zwaar beroep? Maak dan kosteloos gebruik van deze preventiedienst.

Hebt u een beroep waarbij uw lichaam hard moet werken?

U kunt lichamelijke klachten krijgen tijdens of na uw werk. Alles wat u kunt doen om het werk zo makkelijk mogelijk te maken helpt u waarschijnlijk om klachten te voorkomen. Eén van de mogelijkheden is om door een onafhankelijke expert van Terzet (kosteloos) een werkplekonderzoek bij u te laten uitvoeren. Terzet is een onafhankelijke partij met wie Interpolis samenwerkt.

Wat houdt een werkplekonderzoek in? 

Een ergonoom komt langs op uw werkplek en kijkt naar hoe u werkt, met welke machines/apparaten en hoe uw werkplek er uit ziet. Een werkplekonderzoek duurt ongeveer 1,5 uur.  De ergonoom kijkt wat er mogelijk (nog) beter kan. U krijgt tips. Bijvoorbeeld voor uw bewegingen tijdens het werk, mogelijke apparaten of andere hulpmiddelen die uw werk makkelijker maken. U krijgt een digitaal rapport via e-mail. Persoonlijk contact voor vragen is ook mogelijk.

Werkplekonderzoek aanvragen

  • U komt in aanmerking als u een lichamelijk zwaar uitvoerend beroep hebt.
  • Stuur een e-mail naar de Interpolis Preventiedesk. Het e-mailadres is preventiedesk@interpolis.nl. Zet in het onderwerp “Werkplekonderzoek” en zet de volgende gegevens in uw e-mail: Naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en uw beroep.
  • De Interpolis Preventiedesk zet uw aanvraag door naar Terzet.
  • Terzet neemt contact met u op voor een korte telefonische intake en u maakt samen een afspraak.
  • U krijgt hiervan geen factuur. Terzet factureert het onderzoek rechtstreeks bij Interpolis.

Bekijk alle preventiediensten van Interpolis