Heb ik een zwaar beroep?

Een ‘zwaar beroep’ is werk dat lichamelijk erg zwaar en/of gevaarlijk is. De kans dat u door dit werk  arbeidsongeschikt wordt, is relatief groot. Bijvoorbeeld door slijtage, een blessure of ongeval.  Of u een zwaar beroep heeft ziet u snel in onze beroepenlijst.

Een langere uitkering bij arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor ondernemers met een zwaar beroep lopen niet tot aan de AOW-leeftijd, maar eindigen al eerder. Onze eindleeftijden zijn 63 jaar en 58 jaar, waardoor we de afstand tot de AOW zo klein mogelijk maken. Bespreek dit met uw adviseur.

Voordelen van onze arbeidsongeschiktheidsverzekering

Met onze arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zware beroepen verzekert u niet alleen de gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Wij helpen u ook te voorkomen dat u vroegtijdig moet stoppen met werken.

Voorwaarden en informatiedocument

In het informatiedocument staan de belangrijkste kenmerken van de verzekering. Elke verzekeraar heeft een informatiedocument op de website staan. Zo vergelijkt u eenvoudig onze verzekering met die van andere verzekeraars.

Ook interessant voor u?

Klanten aan het woord

Met een AOV vangt u inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid op. U ontvangt dan een maandelijkse uitkering. En Interpolis gaat nog een stapje verder. Collega ondernemers vertellen u over de periode dat zij arbeidsongeschikt waren

Inzicht in oorzaken en oplossingen

Lees alles over de oorzaken van arbeidsongeschiktheid en over wat u allemaal kunt doen om dit te voorkomen.

Drie mensen bij een wand met gekleurde post-its

Arbeidsongeschiktheid voorkomen

Interpolis biedt, in combinatie met de verzekering Interpolis InkomensZekerPlan, een aantal preventiediensten aan om u te helpen met een gezonde levensstijl.

Vrouw in sportkleren strekt haar been op de grond in het bos. Met behulp van de preventiediensten van Interpolis kunt u arbeidsongeschiktheid voorkomen.