Wat is een bestuurders­aansprakelijkheids­verzekering?

Met een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering verzekert u aansprakelijkheid van bestuurders en commissarissen of toezichthouders. Bijvoorbeeld financiële schade door een bestuurlijke fout die u of een medebestuurder veroorzaakt. Bestuurders en toezichthouders zijn verplicht hun taken behoorlijk te vervullen. Ontstaat er schade door onbehoorlijk bestuur? Dan is het hele bestuur van uw bedrijf, vereniging, stichting of instelling persoonlijk aansprakelijk.

Online afsluiten of persoonlijk advies?

Zelf online uw verzekering afsluiten kan waar en wanneer u maar wilt. U bepaalt zelf welke risico’s u verzekert en welke niet. Wilt u verzekeringsadvies op maat? Bijvoorbeeld vanwege de hoge omzet of het specialisme van uw bedrijf? De verzekeringsadviseur van Rabobank geeft u graag advies.

Wat verzekert u met de bestuurders­aansprakelijkheids­verzekering? 

Niet elk beroep brengt dezelfde risico’s met zich mee. Daarom is deze verzekering aangepast op uw functie als bestuurder. De bestuurders­aansprakelijkheids­verzekering sluit u af als aanvulling op uw Interpolis Bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering.
Wel verzekerd
Niet verzekerd

Wat verzekert u met de bestuurders­aansprakelijkheids­verzekering?

Niet elke functie brengt dezelfde risico’s met zich mee. Daarom is deze verzekering aangepast op de rollen van bestuurders, commissarissen en toezichthouders in uw bedrijf. U verzekert de (persoonlijke) aansprakelijkheid van de bestuurders van uw bedrijf.
Wel verzekerd
Niet verzekerd