Voorraadverzekering Interpolis ZekerVanJeZaak®

Uw voorraad verzekerd tegen schade of diefstal

  • schade door bijvoorbeeld brand, bliksem en (regen)water
  • tijdelijke opslag binnen Europa is tot €10.000,- verzekerd 
  • snel weer aan de slag na voorraadschade

Wat is een voorraadverzekering?

Met een voorraadverzekering bent u verzekerd voor schade aan en diefstal van de spullen die u verkoopt. Denk aan eindproducten, grond- en hulpstoffen, halffabricaten, verpakkingsmateriaal of producten die u nog aan het bewerken bent.

Waarom een voorraadverzekering?

Uw voorraad is bedoeld om te kunnen verkopen. Het kan echter gebeuren dat uw voorraad wordt gestolen of (deels) verloren gaat door storm-, brand- of waterschade. Met een voorraadverzekering bent u verzekerd tegen deze en andere schades.
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Inbraak en diefstal
Bijna 40% van de ondernemers krijgt ooit met inbraak te maken. Bekijk handige tips om risico op diefstal en inbraak te voorkomen.

Lees meer over inbraak en diefstal
Inzicht in het ontstaan en voorkomen van brand
Wij geven u inzicht in het ontstaan en voorkomen van brand. Ook vertellen wij u wat u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf een brand wél overleeft.

Lees meer over brand
Samenwerking Interpolis en Rabobank
Deze verzekering kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo maken wij onze unieke belofte waar; uw financiën en verzekeringen overzichtelijk onder 1 dak.

Lees meer over de samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Een pakketpolis voor u als ondernemer

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alle bedrijfsverzekeringen in 1 pakket. Afgestemd op starters, zzp'ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen euro.