Voorraadverzekering ZekerVanJeZaak

Uw voorraad verzekerd tegen schade of diefstal

  • door bijvoorbeeld brand, bliksem en (regen)water
  • tijdelijke opslag binnen Europa tot €10.000,- verzekerd
  • dagelijks opzegbaar

Wat is een voorraadverzekering?

Als ondernemer kent u het belang van een voorraad die op peil is. In geval van voorraadschade wilt u daarom snel schakelen. Met de voorraadverzekering zijn uw spullen voor de verkoop verzekerd. U verzekert onder meer eindproducten, grond- en hulpstoffen, halffabricaten, zaken in bewerking en emballage.

Wat verzekert u met de voorraadverzekering?

Uw voorraad is kwetsbaar voor verlies of schade door diefstal, brand, storm of water. Of voor bederf, bijvoorbeeld door een technisch defect aan de koeling. Uw voorraad kan hierdoor onverkoopbaar worden. Een voorraadverzekering biedt daarom uitkomst en keert uit om nieuwe spullen te kopen.
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Inbraak en diefstal
Bijna 40% van de ondernemers krijgt ooit met inbraak te maken. Bekijk handige tips om risico op diefstal en inbraak te voorkomen.

Lees meer over inbraak en diefstal
Inzicht in het ontstaan en voorkomen van brand
Wij geven u inzicht in het ontstaan en voorkomen van brand. Ook vertellen wij u wat u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf een brand wél overleeft.

Lees meer over brand
Samenwerking Interpolis en Rabobank
Deze verzekering kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo maken wij onze unieke belofte waar; uw financiën en verzekeringen overzichtelijk onder 1 dak.

Lees meer over de samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Een pakketpolis voor u als ondernemer

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alle bedrijfsverzekeringen in 1 pakket. Afgestemd op starters, zzp'ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen euro.