Wat is het Lab?
Interpolis gelooft dat verzekeren anders kan. We willen meer veiligheid voor onze klanten maar weten nog niet altijd hoe we dat gaan realiseren. Het Lab is een initiatief waar we op zoek gaan naar innovatieve oplossingen en vervolgens samen kijken wat wel en niet werkt.

Afsluiting

De afgelopen 7 dagen nam je deel aan de slaapchallenge. Dankjewel daarvoor! We zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaring met de challenge en hoe het in de afgelopen week ging. 

Deel jouw ervaringen met de challenge
Slaapkwaliteit en kwantiteit hebben een sterke relatie met vermoeidheid en stress. We ontwikkelden deze challenge om jou te transformeren naar een superslaper zodat je voldoende energie hebt om te doen wat je écht wilt doen. We zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de opdrachten. Wat viel mee? Wat viel tegen? Welke effecten hadden de opdrachten op jouw slaap? En op jouw uiterlijk, energieniveau, concentratievermogen, productiviteit en je gemoedstoestand bij het opstaan? Laat het ons weten door de vragen uit deze vragenlijst te beantwoorden.


Doe mee aan onze digitale detox challenge
Zijn jij en jouw smartphone veel te hecht? Ben jij niet vies van een uitdaging? Dan hebben wij nog 1 challenge voor je klaarstaan: de digitale detox challenge. Aan de hand van tips en uitdagende opdrachten leren we jou in 7 dagen wat het effect is van minder smartphone gebruik. Geen paniek, je smartphone hoeft niet in de kast en je mag social media blijven checken. Maar we gaan het gebruik hiervan wél verminderen en bekijken wat dit met je doet. Durf jij de uitdaging aan? Meld je dan aan. 

 

Bedankt voor het meedoen! 


Met vriendelijke groet,

Ellen Seelen en Christiaan Buitenhuis
Namens Team Gezondheid Interpolis