icoon slaapmasker

15.000+ deelnemers

Meer dan 15.000 deelnemers gingen je voor en deden mee aan de Slaapchallenge.
Icoon hoofdkussen

57% slaapt beter

Van alle deelnemers beoordeelt 57% zijn slaap beter na het doen van de challenge.
Icoon kalender met cijfer 7

In 7 dagen

In slechts 7 dagen verbeter jij je slaap met behulp van praktische tips en tricks.

Wat is de Slaapchallenge?

Vrouw die op bed ligt

Zet de 1e stap naar beter slapen

Interpolis Slaapchallenge

Tijdens de gratis Slaapchallenge doe je 7 dagen lang elke dag een opdracht om je slaap te verbeteren. De opdrachten zorgen ervoor dat je sneller en gemakkelijker in slaap komt. We helpen je bijvoorbeeld om minder te piekeren en schermtijd voor het slapen te beperken. Meedoen kost je slechts 5 tot 15 minuten per dag.

Doe mee door de Slaapchallenge te downloaden

Maak werk van beter slapen

Een week lang bieden we je elke dag een opdracht. Print de opdrachten uit, zodat je een opdracht kan afvinken als je deze hebt afgerond.

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten na het doen van de Slaapchallenge?
Van alle deelnemers geeft 47% aan meer uitgerust wakker te worden na het doen van de Slaapchallenge, En 57% beoordeelt zijn slaapkwaliteit beter. Als je alle opdrachten van de challenge uitvoert, is de verwachting dat jouw slaap daadwerkelijk verbetert.
Biedt Interpolis nog meer oplossingen of challenges om mijn energie te verbeteren?
Ja, we ontwikkelden ook deze challenges:
  • De Digital Detox Challenge helpt je om jouw smartphonegebruik te verminderen. Doe mee en zorg dat je smartphone je minder stress oplevert.
Waarom biedt Interpolis deze challenge aan?
Uit onderzoek van Interpolis blijkt dat 1 op de 5 millennials burn-outklachten ervaart. Dat vinden wij echt te veel! Daarom startten we begin 2018 een meerjarig programma waarmee we aandacht vragen voor burn-out klachten bij millennials. In dit programma zoeken we samen met experts, ervaringsdeskundigen en millennials naar de factoren die een rol spelen bij de toenemende druk die we dagelijks ervaren. We onderzoeken hoe wij kunnen bijdragen aan het verminderen van burn-outklachten. En willen het taboe doorbreken. Zodat jij vanuit je eigen kracht je leven kan vormgeven, succesvol kan zijn, plannen kan maken met je vrienden en kan genieten van vandaag.
Wanneer is de Slaapchallenge niets voor mij?
De Slaapchallenge is ontwikkeld voor mensen met milde slaapproblemen. Bij chronische slaapproblemen, medische redenen, en dergelijke, kunnen wij niet garanderen dat de opdrachten en tips die de Slaapchallenge je biedt, jouw slaap daadwerkelijk verbeteren. Ook als je onregelmatig werkt, sluit de challenge niet helemaal aan.
4 foto's van mensen die op hun smartphone kijken

Digital Detox Challenge

Wil jij de rol van de smartphone in jouw leven verkleinen? Dit leidt tot minder stress, een beter concentratievermogen én een regelmatig slaappatroon.
vrouw die op de bank zit met haar laptop op schoot

HeyCoach

Heb je last van stress en burn-outklachten? Ga daar dan over in gesprek. Je hart luchten bij een deskundige helpt. Wij werken samen met HeyCoach. Daar staan erkende psychologen voor je klaar.
Vrouw die aan het piekeren is met haar hoofd in de handen

Altijd 'aan' staan: herken jij dit?

Uit onderzoek blijkt dat jongvolwassenen die te maken kregen met een burn-out dit het vaakst aanwijzen als oorzaak daarvan. We geven tips die je helpen niet altijd 'aan' te staan.