Een woonhuis met het dak vol zonnepanelen.

Interpolis is gestopt met het aanbieden van zonnepanelen.

Per 1 juli 2022 bieden we geen zonnepanelen meer aan.

In 2020 begonnen we met een experiment. We kozen voor een kwalitatief aanbod van zonnepanelen en installatie via een betrouwbare partner. Zodat we klanten konden helpen met het maken van een goede en veilige keuze voor het opwekken van zonne-energie. Dit experiment is nu afgelopen. We helpen je nog graag bij het verduurzamen en vergroenen van je woonomgeving met DubbelDuurzaamDak.

Interpolis ThuisWacht® is per 1 maart 2022 gestopt.

Interpolis introduceerde ThuisWacht in 2018 in samenwerking met Toon (Eneco). Een slimme camera die je waarschuwde als er een verdachte situatie in of rondom je huis plaatsvond. Toon (Eneco) en Interpolis beëindigden in 2022 hun samenwerking. Mensen met een Thuiswacht kregen het aanbod om over te stappen naar een andere dienst. Wij begrijpen dat het veiligheid in en rondom uw woning belangrijk is. Daarom werken we verder aan de ontwikkeling van andere beveiligingsoplossingen. 

Persoon vult de muur met isolatie

Isoleerwijzer is per 15 juli 2022 gestopt.

In 2019 begonnen we met het experiment Isoleerwijzer. Met als doel om onze klanten te helpen bij het maken van een goede en veilige keuze voor het isoleren van hun woning. Om zo samen te zorgen voor een beter milieu én voor minder schade en ongemak thuis. Dit experiment is nu afgelopen. Interpolis gaat wel door met veilig verduurzamen. 

Persoon stuurt chatberichten via de telefoon

Interpolis stopt met ZekerVanJeData.

Met ZekerVanJeData werkten we proactief aan jouw online veiligheid. We zijn gestopt met het aanbieden van deze dienst. Maar we zitten niet stil. Cybercriminaliteit neemt toe, wordt steeds ingewikkelder en datalekken krijgen steeds grotere gevolgen. Interpolis wil haar klanten daarom beter informeren en helpen om zichzelf digitaal te beschermen. Daarom ontwikkelen we op dit moment nieuwe oplossingen en diensten. 

vrouw die op de bank zit en op haar laptop bezig is

Heb je vragen over 1 van de beëindigde experimenten?

Ook interessant voor jou?

Anti-inbraaktips

Van het installeren van een digitale videodeurbel tot het opbergen van je containers. In deze lijst vind je anti-inbraakmaatregelen onder elkaar.

Tips voor jouw zonnepanelen

Haal optimaal rendement uit jouw installatie en doe dat op een veilige manier. We geven je graag tips en inzicht in het voorkomen van risico’s.

Jouw woning isoleren

Het is áltijd een goed moment op je woning te isoleren. Maar hoe pak je dat goed en slim aan? We geven je inzicht en tips.