Voorwaarden reisverzekering

Polisblad en voorwaarden

De voorwaarden vormen samen met het polisblad (inclusief uw gegevens en eventuele clausules) uw verzekeringscontract. In de voorwaarden staat precies wat wel onder uw verzekering valt en wat niet (de uitsluitingen). Als u de Interpolis Reisverzekering hebt afgesloten, ontvangt u het polisblad en de voorwaarden van ons. U kunt alle voorwaarden alvast hieronder bekijken.


Welke voorwaarden gelden voor uw doorlopende reisverzekering?
Onder alle voorwaarden staat een versienummer. Op uw polisblad en in Mijn Interpolis ziet u welk versienummer voor uw verzekering geldt. In Mijn Interpolis kunt u ook meteen de juiste voorwaarden openen en de dekking bekijken.


Uw reis verzekeren met de juiste dekking

Bij uw reisverzekering kiest u voor Europa- of werelddekking. U bent verzekerd voor buitenlandse reizen, maar ook geboekte overnachtingen in Nederland zijn verzekerd. Een zakenreis, geneeskundige kosten, bagage, annuleringsverzekering en pechhulp op reis kunt u aanvullend verzekeren.

U hebt bedenktijd

Hebt u een doorlopende reisverzekering afgesloten en kunt u zich na het lezen van de voorwaarden hier toch niet helemaal in vinden? U hebt bedenktijd. Binnen 14 dagen na het afsluiten van de doorlopende reisverzekering kunt u deze opzeggen. 

Interpolis Reisverzekering afsluiten

Gaat u maar 1 keer per jaar op vakantie? Dan past de kortlopende reisverzekering het best bij uw situatie. Gaat u vaker per jaar op vakantie en weekendjes weg? Kies dan voor een doorlopende reisverzekering. Dan zijn uw reizen het hele jaar door verzekerd.

Schade melden

Hebt u hulp nodig op vakantie of wilt u schade melden? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Online en telefonisch.