Alles over betalen.

Lees alles over betalen rondom onze particuliere verzekeringen.

Voor je verzekeringen betaal je premie.

Het betalen van je premie roept soms vragen op. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over het betalen van de premie. Is het betalen van je premie een uitdaging? Misschien is er iets veranderd in je persoonlijke situatie. Wij leggen je uit wat er gebeurt en hoe we samen tot een oplossing kunnen komen.

Vragen over betalen van je zorgverzekering?​
Heb je vragen over betalen van je zorgpremie, zorgkosten of andere vragen rondom je zorgverzekering?​

Hoe betaal ik mijn premie?

Bij de start van de verzekering kies je hoe je de premie betaalt. Je kiest voor een maandelijkse of jaarlijkse betaling. Het ligt er ook aan wat voor verzekering je hebt.

Mijn betaalgegevens wijzigen.

Wil je de manier van betalen veranderen? Bijvoorbeeld van een jaarbetaling naar een maandbetaling, of naar een automatische incasso? Of wil je jouw rekeningnummer aanpassen? Wij leggen uit hoe je dat doet. 

Problemen met betalen.

Wat gebeurt er als je de premie niet kan betalen? En wat betekent dit voor jouw verzekering? Wij vertellen wat je moet weten en wat er mogelijk is. 

Veelgestelde vragen

Wat is het rekeningnummer van Interpolis?

Interpolis heeft meerdere rekeningnummers. Wij zetten ze voor je op een rij:

 

Schadeverzekering
Heb je een betaalherinnering ontvangen voor je schadeverzekering en wil je een openstaand bedrag betalen? 

 

Dan kun je jouw betaling overmaken naar rekeningnummer NL 60 RABO 0300 2813 90 op naam van Interpolis. Vergeet niet je polisnummer in te vullen bij de omschrijving. Zo kunnen we de betaling snel en goed verwerken. 

 

Schadeverzekeringen zijn onderdeel van de Alles in één Polis. Dit gaat om bijvoorbeeld de autoverzekering, woonhuisverzekering, reisverzekering en caravanverzekering.

 

Levensverzekering
Heb je een betaalherinnering ontvangen voor je levensverzekering of hypotheekbescherming en wil je een openstaand bedrag betalen? 

 

Dan kun je jouw betaling overmaken naar rekeningnummer NL 55 RABO 0100 9038 00 op naam van Interpolis. Vergeet niet je polisnummer in te vullen bij de omschrijving. Zo kunnen we de betaling snel en goed verwerken. 

 

Zorgverzekering
Wil je een openstaand bedrag betalen voor je zorgverzekering? Dan kun je jouw betaling overmaken naar rekeningnummer NL12 RABO 0105 2486 22 op naam van Interpolis Zorgverzekeringen NV. Vergeet niet het betaalkenmerk (16 cijfers) of jouw relatienummer erbij te zetten. Betaal je vanaf een buitenlands rekeningnummer? Gebruik dan deze BIC code: RABONL2U.

Heb je vragen over een betalingsregeling of betalingsherinnering?
Neem contact op met onze afdeling Debiteurenmanagement. Ook als je problemen hebt met betalen. We denken graag met je mee.