inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube
Inzicht in uw bedrijfsrisico’s en advies over preventiemaatregelen van een persoonlijke risico-adviseur

Rabo RisiGo

Inzicht in uw bedrijfsrisico’s en advies over preventiemaatregelen van een persoonlijke risico-adviseur die bij u langs komt 

  • effectief omgaan met bedrijfsrisico's
  • advies van de Rabobank
  • met risico-expertise van Interpolis
Particuliere verzekeringen van Interpolis zijn exclusief verkrijgbaar via de Rabobank.

Samenwerking Interpolis en Rabobank

Interpolis biedt verzekeringen en preventiediensten aan en helpt bij het oplossen van schade. Rabobank is onze partner. Verzekeringen van Interpolis sluit u af via de Rabobank. Ook geeft de Rabobank u advies over risico’s en verzekeren.

Lees meer over de voordelen van onze samenwerking
Verzekeren kan anders
Een gezond risico profiel gaat boven alles verzekeren. Zeker als het gaat om uw bedrijfscontinuïteit. Liever helpt Interpolis uw problemen te voorkomen. Met oplossingen waarmee je in bedrijf blijft.
Inzicht in uw bedrijfsrisico's
Met Rabo RisiGo krijgt u inzicht in uw bedrijfsrisico’s en advies over de maatregelen die u kunt treffen.
Eén advies op maat
Een rapport gebaseerd op uw persoonlijke situatie, de situatie van uw bedrijf en op uw risicoprofiel.

Rabo RisiGo: al uw risico's in beeld

Uw Rabobank Risicospecialist Verzekeren brengt tijdens een bedrijfsbezoek samen met u alle risico's in kaart. Van infrastructuur en automatisering tot organisatie en HRM. Hoe groot is de kans dat een risico zich voordoet en wat is het effect op uw bedrijfscontinuïteit?
Dossier aansprakelijkheid
Alles over aansprakelijkheid

Als ondernemer kunt u aansprakelijk gesteld worden. Welke risico's loopt u? En hoe beperkt u het aansprakelijkheidsrisico?
Medewerkers
Top 5 risico Personeel
Een slechte werkverhouding, een ongeluk op de werkvloer, ziekteverzuim. Tips om veel voorkomende risico's te beperken. 
Inbraak
Inbraak en diefstal
Bijna 40% van de ondernemers krijgt ooit met inbraak te maken. Bekijk handige tips om risico op diefstal en inbraak te voorkomen.