Vrouw zit ontspannen achter haar bureau

Wat betaal ik voor een AOV?

Voor een deel bepaal jij de premie. Je stelt namelijk je eigen arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) samen. We hebben een aantal voorbeelden verzameld om jou een beeld van de premie te geven.
Waarom een aov afsluiten

Waarom nu een AOV afsluiten?

Sluit je een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) af, of toch niet? Dit is een vraag die veel ondernemers zichzelf stellen. ‘Ik vind de verzekering veel te duur, dus voorlopig begin ik er nog niet aan’, is voor jou misschien een herkenbare gedachte. Wat is wijsheid? Wij geven je antwoord op de meestgestelde vragen over de AOV.

Waarom een AOV van Interpolis?

Regel zelf je arbeidsongeschiktheidsverzekering

Regel zelf je AOV online

Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) vang je inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid op. Je ontvangt dan een maandelijkse uitkering.


✔ verzekerd van inkomen bij uitval
✔ stel zelf je AOV samen
✔ het eerste jaar tot 30% korting op je premie

 

Meer over arbeidsongeschiktheid

Drie mensen bij een wand met gekleurde post-its

Inzicht in oplossingen

Als ZZP'er mis je inkomen als je voor korte of langere tijd arbeidsongeschikt raakt. Gelukkig zijn er oplossingen om dit op te vangen. Bekijk de mogelijkheden en beslis wat het beste bij jouw situatie past.
Man zittend aan een bureau, met een bril in zijn hand

Hoe werkt een AOV?

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering verzekert jou van een inkomen als je ziek wordt. Ook als je gedeeltelijk arbeids­ongeschiktheid raakt, kun je een uitkering krijgen die jouw inkomen aanvult.
Vrouw in sportkleren strekt haar been op de grond in het bos. Met behulp van de preventiediensten van Interpolis kunt u arbeidsongeschiktheid voorkomen.

Voorkom dat je arbeids­ongeschikt raakt

Een val van de trap, rugklachten, een overlijden van een dierbare, depressie, een chronische ziekte, een sportongelukje. Met onze preventiediensten verklein je de kans om arbeids­ongeschikt te raken.