Wat verzekert u met onze zakelijke adviesverzekeringen?

Uw bedrijfsrisico’s op het gebied van schade verzekert u met ons verzekeringspakket Interpolis ZekerInBedrijf®. Verzuim van uw personeel verzekert u met Interpolis ZekerVoorJePersoneel®. Onze zakelijke verzekeringen sluit u af via persoonlijk advies van Rabobank.
Een bakker die mkb ondernemer is, aan het werk met broden

Zakelijke verzekeringen voor schade en verzuim

Als ondernemer wilt u goed voor uw bedrijf en uw mensen zorgen. En als er iets gebeurt, wilt u geen gedoe en snel weer door kunnen met ondernemen. Interpolis helpt u daarbij.

Verzeker schade met Interpolis ZekerInBedrijf®
Bedrijfsrisico’s op het gebied van schade verzekert u snel en eenvoudig met Interpolis ZekerInBedrijf®. De verzekeringen in dit pakket zijn overzichtelijk ingedeeld in 3 rubrieken. Met ZekerInBedrijf kiest u voor ruime dekkingen die er voor u toe doen. En u bepaalt zelf wat u extra wilt verzekeren.

Verzeker verzuim met Interpolis ZekerVoorJePersoneel®
Bij langdurig ziekteverzuim komt er veel op u af. Als werkgever verzekert u de loondoorbetaling en de verzuimbegeleiding met Interpolis ZekerVoorJePersoneel®. U kiest zelf welke risico’s u verzekert. 

 7 voordelen van ZekerInBedrijf

 • Binnen 1 dag weer door

  Bij schade wilt u zo snel mogelijk weer door. Daarom helpt 1 van onze experts of iemand uit ons schadenetwerk u binnen 1 dag. Ook als uw schade niet gedekt is, helpen we u verder. Lees ook het klantverhaal van Montapacking.

 • Glasheldere voorwaarden, geen gedoe

  Wat wel en niet verzekerd is en hoe uw dekking eruit ziet, staat helder beschreven in de voorwaarden. Zo weet u waar u aan toe bent.

 • Ons ondernemersteam staat voor u klaar

  Bij schades en vragen staat ons ondernemersteam voor u klaar. Onze specialisten helpen u bij schadesituaties en nemen u veel werk uit handen. Zodat u zich weer kunt focussen op uw bedrijf. Lees ook het klantverhaal van Vermue.

 • Unieke dekkingen voor uw medewerkers

  Er is geen discussie over aansprakelijkheid: een ongeval tijdens werktijd is altijd verzekerd. Ook tijdens woon-werkverkeer en bij bedrijfsuitjes. En dat geldt voor al uw medewerkers.

 • Alleen verzekerd voor risico's passend bij uw bedrijf

  U kiest uit ruime basisdekkingen en bepaalt zelf wat u extra wilt verzekeren. Bovendien hebt u de keuze uit 4 verschillende eigen risico's.

 • Koploper in preventie, met slimme oplossingen en checks voor ondernemers

  Verzekeren is niet de enige manier om met risico's om te gaan. Daarom geven we u inzicht en tips rondom risico's. Bovendien ontwikkelen we preventiediensten speciaal voor ondernemers.

 • Groei is natuurlijk meeverzekerd

  Nieuwe kansen pakken en groeien met uw bedrijf? Groei in omzet en voorraad is tot 30% standaard meeverzekerd. Dat geldt ook voor groei door branchegerelateerde activiteiten. Lees ook het klantverhaal van Labrotruck.

Gezondheid & inkomen

All zakelijke verzekeringen die te maken hebben met de gezondheid en het inkomen van u en uw personeel.

(On)roerend goed

Alle verzekeringen die te maken hebben met de locatie van uw bedrijf.