Ondernemer in zijn warehouse, dat na een brand snel is herbouwd

Zakelijke adviesverzekeringen

Verzekeringen voor bedrijven met een omzet vanaf 1 miljoen euro

 • na schade binnen 1 dag weer door
 • glasheldere voorwaarden, geen gedoe
 • ons ondernemersteam staat voor u klaar
Coronavirus

Als ondernemer heeft u vast vragen over de gevolgen van de coronacrisis. We zetten daarom de meestgestelde vragen over de verzekeringen voor u op een rij. Lees meer.


De wachttijd aan de telefoon is langer dan u van ons gewend bent. Dit komt omdat ook wij voorzorgsmaatregelen nemen vanwege het coronavirus. Wilt u een schade, kosten of een annulering melden? U kunt dit ook online melden via een formulier.

Wat verzekert u met onze zakelijke adviesverzekeringen?

Uw bedrijfsrisico’s op het gebied van schade verzekert u met ons verzekeringspakket Interpolis ZekerInBedrijf®. Verzuim van uw personeel verzekert u met Interpolis ZekerVoorJePersoneel®. Onze zakelijke verzekeringen sluit u af via persoonlijk advies van Rabobank.
Een bakker die mkb ondernemer is, aan het werk met broden

Zakelijke verzekeringen voor schade en verzuim

Als ondernemer wilt u goed voor uw bedrijf en uw mensen zorgen. En als er iets gebeurt, wilt u geen gedoe en snel weer door kunnen met ondernemen. Interpolis helpt u daarbij.

Verzeker schade met Interpolis ZekerInBedrijf®
Bedrijfsrisico’s op het gebied van schade verzekert u snel en eenvoudig met Interpolis ZekerInBedrijf®. De verzekeringen in dit pakket zijn overzichtelijk ingedeeld in 3 rubrieken. Met ZekerInBedrijf kiest u voor ruime dekkingen die er voor u toe doen. En u bepaalt zelf wat u extra wilt verzekeren.

Verzeker verzuim met Interpolis ZekerVoorJePersoneel®
Bij langdurig ziekteverzuim komt er veel op u af. Als werkgever verzekert u de loondoorbetaling en de verzuimbegeleiding met Interpolis ZekerVoorJePersoneel®. U kiest zelf welke risico’s u verzekert. 

 7 voordelen van ZekerInBedrijf

 • Binnen 1 dag weer door

  Bij schade wilt u zo snel mogelijk weer door. Daarom helpt 1 van onze experts of iemand uit ons schadenetwerk u binnen 1 dag. Ook als uw schade niet gedekt is, helpen we u verder. Lees ook het klantverhaal van Montapacking.

 • Glasheldere voorwaarden, geen gedoe

  Wat wel en niet verzekerd is en hoe uw dekking eruit ziet, staat helder beschreven in de voorwaarden. Zo weet u waar u aan toe bent.

 • Ons ondernemersteam staat voor u klaar

  Bij schades en vragen staat ons ondernemersteam voor u klaar. Onze specialisten helpen u bij schadesituaties en nemen u veel werk uit handen. Zodat u zich weer kunt focussen op uw bedrijf. Lees ook het klantverhaal van Vermue.

 • Unieke dekkingen voor uw medewerkers

  Er is geen discussie over aansprakelijkheid: een ongeval tijdens werktijd is altijd verzekerd. Ook tijdens woon-werkverkeer en bij bedrijfsuitjes. En dat geldt voor al uw medewerkers.

 • Alleen verzekerd voor risico's passend bij uw bedrijf

  U kiest uit ruime basisdekkingen en bepaalt zelf wat u extra wilt verzekeren. Bovendien hebt u de keuze uit 4 verschillende eigen risico's.

 • Koploper in preventie, met slimme oplossingen en checks voor ondernemers

  Verzekeren is niet de enige manier om met risico's om te gaan. Daarom geven we u inzicht en tips rondom risico's. Bovendien ontwikkelen we preventiediensten speciaal voor ondernemers.

 • Groei is natuurlijk meeverzekerd

  Nieuwe kansen pakken en groeien met uw bedrijf? Groei in omzet en voorraad is tot 30% standaard meeverzekerd. Dat geldt ook voor groei door branchegerelateerde activiteiten. Lees ook het klantverhaal van Labrotruck.

Personeel

Alle zakelijke adviesverzekeringen van Interpolis die te maken hebben met uw personeel.

Locatie

Alle verzekeringen die te maken hebben met de locatie van uw bedrijf.

Vervoer

Alle verzekeringen voor de vervoersmiddelen van uw bedrijf.