Wat verzeker je met onze zakelijke adviesverzekeringen?

Jouw bedrijfsrisico’s op het gebied van schade verzeker je met ons verzekeringspakket Interpolis ZekerInBedrijf®. Verzuim van je personeel verzeker je met Interpolis ZekerVoorJePersoneel®. Onze zakelijke verzekeringen sluit je af via persoonlijk advies van Rabobank.
Een bakker die mkb ondernemer is, aan het werk met broden

Zakelijke verzekeringen voor schade en verzuim

Als ondernemer wil je goed voor je bedrijf en je mensen zorgen. En als er iets gebeurt, wil je geen gedoe en snel weer door kunnen met ondernemen. Interpolis helpt je daarbij.

Verzeker schade met Interpolis ZekerInBedrijf®
Bedrijfsrisico’s op het gebied van schade verzeker je snel en eenvoudig met Interpolis ZekerInBedrijf®. De verzekeringen in dit pakket zijn overzichtelijk ingedeeld in 3 rubrieken. Met ZekerInBedrijf kies je voor ruime dekkingen die er voor jou toe doen. En je bepaalt zelf wat je extra wilt verzekeren.

Verzeker verzuim met Interpolis ZekerVoorJePersoneel®
Bij langdurig ziekteverzuim komt er veel op je af. Als werkgever verzeker je de loondoorbetaling en de verzuimbegeleiding met Interpolis ZekerVoorJePersoneel®. Je kiest zelf welke risico’s je verzekert. 

 7 beloftes van ZekerInBedrijf

 • Binnen 1 dag weer door

  Bij schade word je binnen 24 uur geholpen door een expert van Interpolis of door iemand uit ons schadeherstelnetwerk. We helpen je altijd verder. Ook als jouw schade niet gedekt is. Bijvoorbeeld via ons sterke schadeherstelnetwerk. Lees ook het klantverhaal van Montapacking.

 • Glasheldere voorwaarden, geen gedoe

  Je verzekering en dekking zijn kort en begrijpelijk opgeschreven. Zo weet je waar je aan toe bent. Vrijwel alle schades zijn gedekt.

 • Alleen verzekerd voor risico's passend bij je bedrijf

  Je kiest uit ruime basisdekkingen. En bepaalt zelf wat je extra verzekert.

 • Unieke dekkingen voor je medewerkers

  Er is geen discussie over aansprakelijkheid: een ongeval tijdens werktijd is altijd verzekerd. Je bent ook verzekerd bij bedrijfsuitjes. Dit geldt voor alle medewerkers, dus ook voor uitzendkrachten, stagiaires en vrijwilligers.

 • Ons team van risicodeskundigen staat voor je klaar

  Je kunt terecht bij een speciaal team voor risico-inzichten en vragen over preventie. Lees ook het klantverhaal van Vermue.

 • Koploper in preventie, met slimme oplossingen en checks voor ondernemers

  Interpolis is koploper in preventie met slimme oplossingen en checks. Bijvoorbeeld voor bedrijventerreinen en op het gebied van elektra en bouwadvies.

 • Groei is natuurlijk meeverzekerd

  Groei in omzet en voorraad is tot 30% standaard meeverzekerd. En groei in activiteiten binnen je eigen business is standaard meeverzekerd. Lees ook het klantverhaal van Labrotruck.