Wat is een beroeps­aansprakelijkheids­verzekering?

Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzekert u schade die u veroorzaakt door een beroepsfout of een verkeerd advies. Deze verzekering sluit u af als aanvulling op uw Interpolis Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Zelf online afsluiten

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering sluit u eenvoudig zelf online af, waar en wanneer u wilt. U bepaalt zelf welke risico’s u verzekert en welke niet. Deze verzekering sluit u af als aanvulling op uw Beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak®.

Heeft u een bedrijf met een omzet groter dan 1 miljoen en wilt u beroepsaansprakelijkheid verzekeren? Dit kunt u doen op de Aansprakelijkheidsverzekering van Interpolis ZekerInBedrijf®.

Wat verzekert u met de beroeps­aansprakelijkheids­verzekering?

Niet elk beroep brengt dezelfde risico’s met zich mee. Daarom is deze verzekering aangepast op uw beroep. De beroeps­aansprakelijkheids­verzekering sluit u af als aanvulling op uw Interpolis bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering. 
Wel verzekerd
Niet verzekerd

Ook aanvullend te verzekeren

Werkt u bijvoorbeeld in de bouw of bent u adviseur of bestuurder? Dan is het verstandig om te kijken of u nog een aanvullende aansprakelijkheids­verzekering nodig heeft. Starters zijn ook voor deze dekking het eerste half jaar gratis verzekerd.
Bestuurders­aansprakelijkheid
Met een bestuurders­aansprakelijkheids­verzekering bent u verzekerd voor de schade door een bestuurlijke fout die u of een medebestuurder veroorzaakt. Ook privé. Deze verzekering sluit u af als aanvulling op uw Interpolis Bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering.
CAR-verzekering
Met een Construction Allrisk verzekering (CAR) bent u verzekerd voor schade die u als (hoofd)aannemer, constructeur, opdrachtgever of architect veroorzaakt tijdens de bouw of verbouw van een pand of schade aan het bouwwerk en hulpmaterialen. Met de CAR-verzekering zijn overigens alle partijen op de bouwplaats verzekerd. Deze verzekering sluit u af als aanvulling op uw Interpolis Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.