Wat is een beroeps­aansprakelijkheids­verzekering?

Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzekert u schade die u veroorzaakt door een beroepsfout of een verkeerd advies. Deze verzekering sluit u af als aanvulling op uw Interpolis Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Zelf online afsluiten

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering sluit u eenvoudig zelf online af, waar en wanneer u wilt. U bepaalt zelf welke risico’s u verzekert en welke niet. Deze verzekering sluit u af als aanvulling op uw Beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak®.

Heeft u een bedrijf met een omzet groter dan 1 miljoen en wilt u beroepsaansprakelijkheid verzekeren? Dit kunt u doen op de Aansprakelijkheidsverzekering van Interpolis ZekerInBedrijf®.

Wat verzekert u met de beroeps­aansprakelijkheids­verzekering?

Niet elk beroep brengt dezelfde risico’s met zich mee. Daarom is deze verzekering aangepast op uw beroep. Met deze beroeps­aansprakelijkheids­verzekering verzekert u vermogensschade (financiële schade) bij uw opdrachtgever die het gevolg is van een beroepsfout waarvoor u aansprakelijk bent.
Wel verzekerd
Niet verzekerd

Voorwaarden en informatiedocument

In het informatiedocument staan de belangrijkste kenmerken van de verzekering. Elke verzekeraar heeft een informatiedocument op de website staan. Zo vergelijkt u eenvoudig onze verzekering met die van andere verzekeraars.