inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Door werkzaamheden ter verbetering en uitbreiding van onze dienstverlening is het momenteel niet mogelijk een Mijn Interpolis-account aan te maken. Onze excuses voor het ongemak.


Schade melden
Wilt u een schade melden? Belt u dan met onze schademeldcentrale via telefoonnummer 013 580 12 34. De medewerkers van de schademeldcentrale zijn voor noodgevallen 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.


Noodhulp nodig?
Belt u dan naar alarmcentrale Interhelp. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar:


Interhelp is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.


  • Interhelp binnenland: 013 462 04 62
  • Interhelp buitenland: +31 13 462 04 62

Wachttijden
Wij streven naar een wachttijd van minder dan 5 minuten.
Voor de telefoonnummers op deze pagina geldt het lokale tarief.


Heeft u een andere vraag of opmerking?
Kunt u op www.interpolis.nl geen antwoord vinden op uw vraag? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of stuur een e-mail, via info@interpolis.nl. Vergeet in uw e-mail niet uw polisnummer en contactgegevens te vermelden, zodat wij contact met u kunnen opnemen.