Vrouw geniet naast haar fiets van het zonnetje. We bedachten samen met experts en deskundigen een app die je helpt stressklachten te verminderen.
Experiment: Chiller app
Let op: helaas kun je niet meer meedoen aan dit experiment. Bedankt voor je belangstelling.
Chiller is een app die je helpt het gevoel van altijd ‘aan’ staan te verminderen. Met Chiller wil Interpolis millennials helpen patronen te herkennen die stress veroorzaken. En met behulp van tips en oplossingen die patronen blijvend doorbreken. Het doel is het aantal millennials met burn-outklachten met 20% te verlagen. 
Afbeelding Chiller app. We bedachten samen met experts en deskundigen een app die je helpt stressklachten te verminderen.

Doe je mee aan ons experiment?

Heb jij het gevoel altijd 'aan' te (moeten) staan? Moet je continu alle ballen in de lucht houden en ervaar je hier stress van? Voldoe je daarnaast aan onderstaande criteria? Helaas kun je niet meer meedoen aan het experiment. Bedankt voor je belangstelling. 
 • Je bent geboren tussen 1980 en 2000.
 • Je woont in Nederland.
 • Je hebt een smartphone met iOS of Android besturingssysteem.
 • Je bent bereid om een app op je telefoon te downloaden én voorafgaand en na afloop van het experiment een vragenlijst in te vullen.

Hoe werkt deelname aan het experiment?

 • 20 – 27 juli: aanmelden via de ‘ik heb interesse’ button op deze pagina
  Je wordt doorgestuurd naar een landingspagina van Motivaction. Motivaction is het onderzoeksbureau dat voor ons het onderzoek uitvoert. 
 • Motivaction vraagt je een vragenlijst in te vullen
  De uitkomsten van deze vragenlijst geven inzicht of je binnen de doelgroep past (of niet). Binnen 1 week ontvang je een reactie.
 • Het experiment start binnen 1 week
  Je ontvangt binnen 1 week een reactie van Motivaction. Val je binnen de doelgroep? Dan vragen we je om de Chiller app te downloaden. Hiervoor ontvang je van Motivaction een link. 
 • Het experiment start direct na het downloaden van de app
  Je gebruikt de app 45 dagen.
 • Einde experiment
  Na 45 dagen vul je een afsluitende vragenlijst in. Hiermee eindigt het experiment.
Bekijk de Chiller app voorwaarden

Waarom doen we dit?

Uit onderzoek dat we door Ipsos eind 2019 lieten uitvoeren blijkt dat 1 op de 5 millennials (geboren tussen 1980 en 2000) burn-outklachten ervaart. Dit vinden wij echt te veel! We vinden het belangrijk dat iedereen vanuit zijn eigen kracht zijn leven kan vormgeven en kan genieten van vandaag. Daarom bedachten we samen met deskundigen een app die helpt stressklachten te verminderen, zodat jij je weer kunt focussen op wat voor jou écht belangrijk is.

Wat doen we met jouw gegevens?

Motivaction voert voor ons het onderzoek uit. Zij gebruiken je gegevens alleen voor dit onderzoek. Hun privacy statement is van toepassing. Interpolis ontvangt alleen geanonimiseerde data en ontvangt dus geen persoonsgegevens van jou.