Wat is het telefoonnummer voor noodhulp?

Hebt u pech onderweg of bent u in het buitenland?
Neem dan contact op met de Interpolis alarmcentrale door Eurocross.
Denk bij een noodgeval aan ernstige ziekte of overlijden van een reisgenoot of iemand om wie u veel geeft. De Interpolis alarmcentrale zorgt er dan voor dat het vervoer naar Nederland geregeld wordt. Ook als u spoedeisende gezondheidszorg in het buitenland nodig heeft. Bijvoorbeeld als u tijdens uw vakantie met uw fiets valt en uw arm breekt, waardoor een operatie nodig is. Of als u een acute blindedarmontsteking krijgt en een ingreep noodzakelijk is.

Schakel de Interpolis alarmcentrale ook in als u langer moet blijven dan oorspronkelijk gepland. Bijvoorbeeld vanwege een natuurramp, staking, doordat uw auto uitvalt of omdat u door ziekte niet in staat bent terug te reizen. Samen met u bekijken we wat mogelijk is. Hebt u pech met de auto en bent u verzekerd voor Pechhulp? Neem dan ook contact op met onze alarmcentrale. 


Bel +31 13 462 04 62

Interpolis alarmcentrale door Eurocross
24/7 bereikbaar (lokaal tarief)


Kunt u door de schade niet meer veilig wonen of werken?

Dit is bijvoorbeeld het geval bij extreme wateroverlast of bij rook-, roet- en brandschade. Neem dan eerst contact op met eventuele hulpdiensten en neem daarna contact met ons op.


Bel +31 13 580 12 34
 
Interpolis schade afdeling
24/7 bereikbaar (lokaal tarief)
Bekijk het keuzemenu voor dit telefoonnummer.